انتقال ساکنان 30 کپر پاکستانی به اردوگاه

انتقال ساکنان 30 کپر پاکستانی به اردوگاه
رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ خبر حمله به بلوچ‌های پاکستانی را رد کرد و گفت: طبق مصوبه شورای تأمین، 30 کپر پاکستانی جمع‌آوری و اتباع مستقر در آن تحویل اردوگاه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبر حمله به بلوچ‌های پاکستانی در شهرری و ناپدید شدن چند نفر خبری است که دست به دست در فضای مجازی می‌چرخد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلوچ‌های پاکستانی, فضای مجازی ,

سردار علیرضا لطفی رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ در خصوص صحت یا سقم این موضوع اظهار داشت: در روز دهم مرداد ماه طبق مصوبه شورای تامین و با دستور مقام قضایی طرحی برای جمع‌آوری 30 کپر پاکستانی که در شهر ری مستقر بودند انجام شد. 

, پلیس اطلاعات,

رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ تصریح کرد: در اجرای این طرح  ماموران سرکلانتری نهم  تعدادی از اتباع خارجی پاکستانی و افغانستانی مستقر در کپرها را در کمال آرامش، بدون هیچگونه درگیری و با رعایت احترام سوار بر خودروها کرده و تحویل اردوگاه دادند. 

, اتباع خارجی,

سردار لطفی خاطرنشان کرد: بررسی سوابق و انجام مراحل برای طرد این افراد از کشور در حال انجام است.

,
منبع: فارس
, منبع: فارس]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه