نتایج سفر معاون سازمان برنامه و بودجه به خوی از زبان نماینده مجلس
با پیگیریهای مداوم از سازمان برنامه و بودجه توانستیم با بازدید حضوری نماینده سازمان مساعدتهای لازم برای تکمیل پروژه های نیمه تمام شهرستان خوی را بگیریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا تقی کبیری در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، در مورد بازدید معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه به همراه استاندار آذربایجان غربی از پروژه های در حال احداث خوی، با پرثمر خواندن این بازدید تشریح کرد: با دیدارهایی که از یک ماه پیش با دکتر نوبخت و دکتر نمکی به صورت مکرر داشتیم قرار شد که دکتر نمکی از نزدیک از پروژه های در دست اقدام بازدیدی داشته باشند که در بازدید معاون امور علمی فرهنگی اجتماعی سازمان برنامه و بودجه قول مساعدت های خوبی را گرفتیم و ان شاءالله بزودی شاهد افتتاح پروژهای با ۹۰ درصد پیشرفت تاپایان امسال و بیش از ۷۰ درصد پیشرفت تا پایان سال آینده خواهیم بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، با ارائه گزارش از طرحهای در حال احداث گفت: پروژه های بیمارستان آیت الله خویی با وجود ادعایی در مورد پیشرفت ۹۰درصدی با بررسی مشکلات و عوامل بازدارنده با ارائه راه حل در سال ۹۸ به اتمام خواهد رسید، همچنین بیمارستان امام خمینی(ره) طی چند روز آینده جهت تجهیز به دانشگاه علوم پزشکی تحویل داده خواهد شد.
,وی، گفت: یکی دیگر از پروژه های در حال احداث پروژه دانشکده فنی و مهندسی با پیشرفت ۴۵درصدی که از افتتاح آن چند سالی است میگذرد و نیازمند اعتبارات جدیدی است در جلسه شورای برنامه ریزی استان بررسی و اعتبار لازم تخصیص داده خواهد شد و مجموعه ورزشی ۷تیر که از کلنگ زنی آن ۲۰سال میگذرد نیز از جمله پروژه های نیمه تمام می باشد که در آینده ای نزدیک شاهد به اتمام رسیدن آن خواهیم بود.
,کبیری در پاسخ به سوال اقدامات برای افزایش ظرفیت گردشگری این شهرستان، گفت: شهرستان خوی با داشتن اماکن تاریخی و فرهنگی ظرفیت پذیرش بالای گردشگری را دارد که یکی از این اماکن آرامگاه شمس تبریزی است و با توجه به بین المللی بودن این آرامگاه نیاز مبرم به اعتبار جهت توسعه و آماده سازی دارد که در بازدید دکتر نمکی از این مکان به آن نیز پرداخت و بودجه لازم تخصیص داده می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه