مدیر جهاد کشاورزی پلدشت خبرداد:

پیش بینی برداشت ۴۰ هزار تن هندوانه در پلدشت/ اراضی به روش تیپ آبیاری شده است

پیش بینی برداشت ۴۰ هزار تن هندوانه در پلدشت/ اراضی به روش تیپ آبیاری شده است
مدیر جهاد کشاورزی پلدشت گفت: قسمت عمده اراضی به روش تیپ آبیاری شده است که مصرف آب در این روش کمتر از گندم بوده و در هر هکتار ۶۰ درصد صرفه جویی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی اصغرزاده در گفتگو با خبرنگار اروم نیوز،  با اشاره به فصل برداشت هنداونه در پلدشت گفت: امسال همانند سال های گذشته بیشترین هندوانه آذربایجان غربی از اراضی کشاورزی پلدشت برداشت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی تصریح کرد: حدود ۶۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت هندوانه رفته است و به طور میانگین هندوانه کاران در اراضی کشاورزی پلدشت از هر هکتار ۵۰ تا ۶۰ تن محصول برداشت می کنند.

,

مدیر جهاد کشاورزی پلدشت افزود: قسمت عمده این اراضی به روش تیپ آبیاری شده است که مصرف آب در این روش کمتر از گندم بوده و در هر هکتار ۶۰ درصد صرفه جویی می شود.

,

به گفته وی پیش بینی می شود امسال ۴۰ هزار تن از این محصول برداشت شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه