logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیر اجرایی طرح گرنت خبر داد:

تعیین ۳۰۰۰ یورو به عنوان سقف حمایت از ترجمه و انتشار کتب ایرانی

تعیین ۳۰۰۰ یورو به عنوان سقف حمایت از ترجمه و انتشار کتب ایرانی
دبیر اجرایی طرح گرنت از موافقت معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد با تعیین سقف ۳۰۰۰ یورو برای حمایت از ترجمه و انتشار کتاب‌های ایرانی برای عرضه در بازارهای جهانی برای سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب دهقانکار معاون اداره مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر اجرایی طرح گرنت (حمایت از ترجمه و انتشار کتاب‌های ایرانی برای عرضه در بازارهای جهانی) در مراسم اختتامیه هشتاد و پنجمین دوره دانش‌افزایی زبان فارسی که شامگاه پنجشنبه (۱۸ مرداد ماه) در بنیاد سعدی برگزار شد، ضمن اشاره به اهداف این طرح، ادبیات معاصر، ادبیات کلاسیک، هنر ایرانی، مطالعات ایرانی و اسلامی و کودک و نوجوان را از جمله اولویت‌های مسئولان این طرح برای ترجمه آثار مربوط و انتشار آنها در بازارهای جهانی ذکر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه از موافقت معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تعیین سقف ۳۰۰۰ یورو به عنوان حمایت از ترجمه و انتشار کتاب‌های ایرانی برای عرضه در بازارهای جهانی برای سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ خبر داد.

,

دهقانکار که در جمع مدرسان خارجی زبان فارسی سخن می‌گفت، یادآور شد: در قالب این طرح، اجازه‌ای از ناشر یا پدیدآورنده‌ی اثر گرفته خواهد شد و یک ناشر خارجی هم به قرارداد افزوده می‌شود که می‌بایست تضمین دهد کتاب ترجمه شده را در کشور مقصد منتشر کند.

,

دبیر اجرایی طرح گرنت، فرآیند زمانی تعیین شده برای ترجمه آثار به زبان‌های خارجی را دو سال بعد از انعقاد قرارداد با ناشر یا مؤلف ایرانی عنوان کرد و گفت: نحوه پرداخت مبلغ مربوط به حمایت مالی از این کار به این شکل است که در دو مرحله انجام خواهد شد؛ ۲۵ درصد از کل مبلغ بعد از عقد قرارداد با ناشر یا پدیدآورنده ایرانی پرداخت می‌شود و ۷۵ درصد مابقی نیز بعد از اینکه فرآیند ترجمه به اتمام رسید و نسخه‌هایی از اثر به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده شد، پرداخت می‌شود.

,

 

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه