رئیس کمیسیون شوراهای مجلس:
تیم بازرسی ویژه علی اکبر ولایتی به انتخاب شهردار کرج ورود کرد/ پایان نامه محمدرضا احمدی نژاد تائید نشد
رئیس کمیسیون شوراهای مجلس گفت: با گزارشی که به علی اکبر ولایتی رییس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شده بود، وی تیم بازرسی ویژه ای را فرستاده و بررسی ها در کرج انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس کمیسیون شوراهای مجلس درباره حواشی پایان نامه شهردار منتخب کرج به خبرنگار تیتریک گفت: موضوع آقای احمدی نژاد توسط دانشگاه آزاد در حال پیگیری است و با گزارشی که به علی اکبر ولایتی رییس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ارسال شده بود، وی تیم بازرسی ویژه ای را فرستاده و بررسی ها در کرج انجام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,محمد جواد کولیوند افزود: طی جلسه ای که دوشنبه هفته گذشته توسط دانشگاه کشور در تهران برگزار شد، در رابطه با رسیدگی به کار استاد راهنما، کادر اداری دانشگاه و خود دانشجو تعیین تکلیف شد.
,وی با اشاره به اینکه متاسفانه پایان نامه شهردار منتخب کرج تائید نشد اظهار داشت: دانشگاه تهران تائیده مذکور را بررسی کرد و سازمان بازرسی استان البرز و دستگاه قضایی نیز این مسئله را دنبال می کردند.
,رئیس کمیسیون شوراهای مجلس در خاتمه تصریح کرد: با توجه به اینکه سازمان دانشگاه آزاد موضوع فوق را انجام داد دستگاه قضایی و سازمان بازرسی اقدامات بعدی را انجام ندادند و منتظر شدند تا دانشگاه آزاد تعیین تکلیف کند.
,,
,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه