رئیس هیات تیراندازی با کمان آذربایجان‌غربی:

ارومیه میزبان مسابقات رنکینگ کشوری تیراندازی با کمان/ به‌دنبال همگانی کردن ورزش تیراندازی با کمان هستیم

ارومیه میزبان مسابقات رنکینگ کشوری تیراندازی با کمان/ به‌دنبال همگانی کردن ورزش تیراندازی با کمان هستیم
رئیس هیات تیراندازی با کمان آذربایجان‌غربی از میزبانی ارومیه در مسابقات رنکینگ کشوری تیراندازی با کمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از اروم نیوز، پیمان رضایی عصر روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: چهارمین دوره رنکینگ کشوری تیراندازی با کمان با شعار «احیای دریاچه ارومیه» و با حضور حدود ۱۵۰ ورزشکار در ارومیه برگزار می‌شود که از این تعداد ۱۰ تا ۱۵ نفر از آذربایجان‌غربی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی، افزود: این مسابقات در روزهای ۲۵ و ۲۶ مردادماه برگزار می‌شود که هر روز در یکی از رشته‌های تیراندازی خواهد بود.

,

رئیس هیات تیراندازی با کمان آذربایجان‌غربی، با اشاره به اینکه اصلی‌ترین هدف این هیات در سال جاری همگانی کردن ورزش است، گفت: در همین راستا طی ماه گذشته در بوکان جشنواره تیراندازی خانوادگی برگزار شد که این جشنواره نقطه عطفی در برنامه‌های همگانی‌سازی تیراندازی با کمان محسوب می‌شود.

,

وی، در خصوص هیات‌های شهرستانی فعال در زمینه تیراندازی با کمان نیز بیان داشت: این هیات در شهرستان‌های ارومیه، مهاباد، میاندوآب، بوکان، خوی، ماکو، شوط، شاهیندژ، تکاب، سلماس و چالدران فعالیت دارد که البته سطح فعالیتی آن‌ها متفاوت از هم هستند.

,

رضایی، فعالیت برای استعدادیابی نونهالان و نوجوانان را جزو اصلی‌ترین زمینه‌های فعالیتی هیات تیراندازی با کمان استان دانست و گفت: در همین زنیه نونهالان و نوجوانان از مدارس شناسایی شده و برای حضور در رقابت‌های مختلف استعدادیابی و گزینش می‌شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه