تصادفات فوتی در اردبیل افزایش یافت/ وقوع ۶۶ درصد تصادفات فوتی در جاده‌های شمالی استان

تصادفات فوتی در اردبیل افزایش یافت/ وقوع ۶۶ درصد تصادفات فوتی در جاده‌های شمالی استان
رئیس پلیس راه استان اردبیل گفت: متاسفانه امسال ۲۵نفر افزایش متوفی نسبت به چهار ماهه نخست سال ۹۶ داشتیم که ۶۶درصد از تصادفات فوتی را جاده های شمال استان به خود اختصاص داده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حجت فتاحی در گفتگو با خبرنگار سبلان‌ما،گفت : جاده های شمال استان از،بیشترین نقاط حادثه خیر برخوردارند و بیشترین تصادفات در این محورها به وقوع می پیوندد که باید برای ایمن سازی این جاده ها برنامه ریزی و اقدام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی محورهای شمالی استان را متناسب با حجم تردد خودروها نداست و تاکید کرد :وجود پیچ های خطرناک ،اختلاف سطح ، نبود روشنایی مناسب ، نبود خط کشی در حاشیه جاده علت اصلی وقوع تصادفات زیاد دراین محورها هست که متاسفانه کوچکترین خطلای انسانی منحر به وقوع تصادفات فوتی می شود .
رئیس پلیس راه استان اردبیل به مولفه های اساسی در کاهش،و افزایش تصادفات اشاره کرد و ادامه داد : بحث ایمنی راه ها ،ایمنی خودرو ها ، فرهنگ سازی و اعمال قانون ازطرف پلیس وبحث کاهش نرم زمانی انتقال مصدوم به بیمارستان و بحث امدادو نجات از جمله مولفه های اساسی در کاهش و افزایش تصادفات هستند.

,
,

66درصد تصادفات فوتی اردبیل در جاده های شمال اتفاق افتاده است
وی گفت : در حوزه پلیس راه و در بحث برخورد با تخلفات که وظیفه پلیس راه است براساس آمارها در سطح کشور استان اردبیل دربحث برخورد با تخلفات جزو استان های برتر درسطح کشور هستند.

,
,

فتاحی از روند صعودی تصادفات درسال جاری ابراز نگرانی کرد واظهار داشت : این درحالی است که از سال ۹۴تا ۹۶به مدت سه سال با کاهش تصادفات منجر به فوت دراستان شاهد بودیم و در نوروز سالهای ۹۴،۹۵،۹۶،و ۹۷ استان اردبیل از لحاظ کاهش،متوفی جزو استانهای موفق درسطح کشور بوده است.

,

رئیس پلیس راه استان اردبیل تصریح کرد: متاسفانه امسال ۲۵نفر افزایش متوفی نسبت به چهار ماهه نخست سال ۹۶ داشتیم که ۶۶درصد از تصادفات فوتی را جاده های شمال استان به خود اختصاص داده است .

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه