logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جذب ۸۶ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در چهارمحال و بختیاری

جذب ۸۶ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در چهارمحال و بختیاری
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: سال گذشته میزان جذب تسهیلات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ۴۵ میلیارد تومان بوده که معادل ۸۶ درصد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ سهراب رئیسی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری در جلسه کمیته وصول مطالبات اظهار داشت: تاکنون در استان بیش از ۳۸ هزار واحد مسکونی در روستاها مقاوم سازی شده که نرخ مقاوم سازی در استان ۵۰ درصد است و با این اقدام امروز شاهد هستیم که بافت روستایی نسبت به گذشته تحول عظیمی داشته است اما نزدیک به ۴۱ هزار واحد غیرمقاوم روستایی نیز در استان شناسایی شده که در راستای مقاوم سازی این تعداد واحد در حال تلاش و پیگیری هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی ضمن تشکر از بانک‌ها جهت پرداخت تسهیلات افزود: انتظار می‌رود بانک‌های عامل استان در راستای پرداخت تسهیلات مراحل را تسریع و تسهیل کنند چرا که تسریع در پرداخت تسهیلات سبب می‌شود بتوانیم سهمیه بیشتری بگیریم و در استان هزینه کنیم و اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را در استان اجرا کنیم کمترین هزینه آن نگهداشت مردم در روستاها است که دولت هم خوشبختانه به این مهم نگاه ویژه داشته و اعتبارات پرداخت تسهیلات نیز افزایش یافته است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تسهیلات ما به ۲۵ میلیون تومان رسیده است، بیان کرد: سال گذشته میزان پرداخت تسهیلات ما ۴۵ میلیارد تومان بوده که معادل ۸۶ درصد است که رقم خوبی است و پیش‌بینی می‌شود حداکثر ظرف مدت یک ماه آینده به جذب ۱۰۰ درصد برسیم.

رئیسی از فرمانداران خواست در شهرستان‌ها برنامه ریزی لازم به منظور جذب تسهیلات بازسازی و بهسازی داشته باشند و خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آمادگی کامل دارد تا جهت وصول مطالبات بانک‌ها و در صورت کمبود نیروی انسانی جهت تشکیل پرونده به بانک‌های عامل کمک کند.

وی گفت: یکی از مزایای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در روستا ایجاد اشتغال است که ما هم به عنوان یک نهاد انقلابی که دمیده از نفس قدسی امام خمینی(ره) است در این مهم سهم قابل ملاحضه‌ای داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه تسهیلات مسکن روستایی از جمله تسهیلاتی است که در جای خودش هزینه می‌شود، تصریح کرد: مراحل نظارت توسط کارشناسان ما به صورت شهرستانی انجام و بعد از آن نظارت فنی و سپس نظارت عالی استان انجام می‌شود همچنین به صورت ماهیانه نظارت‌های ما توسط دفتر مرکزی بررسی و ارزیابی می‌شود.

جعفر مردانی، معاون سیاسی وامنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه جلسه بیان کرد: براساس بخشنامه‌ای که از سوی دولت جهت ضمانت‌های زنجیره‌ای ابلاغ شده بانک‌ها موظفند تابعیت کنند.

وی با تشکر از بانک‌های عامل که در جهت پرداخت تهسلات با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همکاری کردند، افزود: اگر این تهسیلات پرداخت نشده بود مقاوم‌سازی‌ها انجام نمی‌پذیرفت اما بانک‌ها هم نباید سخت‌گیری کنند و بر بخشنامه‌ دولت نفسیر قرار دهند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به نظارت‌های انجام شده، بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و فرمانداران باید نظارت‌هایشان تشدید شود و بانک‌ها هم از جزیره‌ای عمل کردن پرهیز کنند.

مردانی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و کوتاه بودن فصل کار در استان مسئولان باید به محض ابلاغ اعتبارات کار را شروع کنند و فاصله ایجاد نکنند چرا که استان ما در مجاورت گسل‌های زیادی قرار دارد و باید مقاوم سازی مسکن روستایی زودتر انجام شود، همچنین مقاوم سازی مسکن‌های روستایی نیز سبب توسعه پایدار می‌شود

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه