فرماندار میاندوآب:
ضرورت نظارت جدی بر بازاربازگشایی مدارس/ پروژه انتقال پسماند شهری میاندوآب باید انجام شود
فرماندار میاندوآب گفت: پسماند باید با بودجه ای که در اختیار شهرداری و شورای شهر است و با نظارت محیط زیست منتقل یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، ناصر امیری امروز در جلسه شورای اداری شهرستان میاندوآب با بیان اینکه مسئولیت در نظام اسلامی امانت است، اظهار کرد: خداوند ناظر اعمال ماست و همه باید با اخلاص در خدمت نظام اسلامی باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه همه موظف به خدمت به خانواده های شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران هستند، افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران افتخارات این نظام اسلامی هستند که عزیزان خود را در راه این نظام فدا کرده اند و فراجناحی بوده و متعلق به همه مردم هستند.
,امیری در ادامه با بیان اینکه تمام روستاهای میاندوآب بر اساس برنامه ریزی گاز رسانی می شوند، تصریح کرد: هم چنین تعداد شش مدرسه با ۹۳ کلاس درس در نقاط مختلف شهرستان در حال احداث هستند که در سال تحصیلی جدید افتتاح می شوند.
,وی به موضوع پسماند شهری اشاره و اظهار کرد: در این رابطه زحمات بسیاری کشیده شده و بودجه اختصاص یافته است تا دفن پسماند از کوه قطور به محل جدید انتقال یابد.
,فرماندار میاندوآب با بیان اینکه پروژه انتقال پسماند باید انجام گیرد، افزود: این موضوع باید با بودجه ای که در اختیار شهرداری و شورای شهر است و با نظارت محیط زیست انجام گیرد و اگر منتقل نشود این موضوع را کتبا اعلام کنند تا به مردم بگوییم.
,امیری تصریح کرد: در این زمینه بودجه و پول آماده و محل مشخص است و اکنون نمی دانم به چه بهانه ای مانده است و این موضوع قابل قبول نیست و شهرداری و شورای شهر در این رابطه گزارش ارائه دهد.
,وی هم چنین به تحریم اقتصادی اشاره کرد و گفت: نباید اجازه سو استفاده به اخلالگران اقتصادی داد تا از آب گل آلود ماهی گرفته و در بازار اختلال ایجاد کنند و در این راستا نیز سه قوه با یکدیگر هماهنگ بوده و ان شالله این وضعیت را پشت سر خواهیم گذاشت.
,فرماندار میاندوآب با اشاره به نزدیکی به آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: اتاق اصناف و مسئولان مربوطه باید بر بازار عرضه پوشاک، کیف و کفش مدارس نظارت جدی داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه