عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

منتخب مردم باید پاسخ گوی عدم تحقق شعارهای انتخاباتی خود باشد/ انتخاب فرمانده از سوی مردم انحراف افکار عمومی از اقتصاد لرزان است

منتخب مردم باید پاسخ گوی عدم تحقق شعارهای انتخاباتی خود باشد/ انتخاب فرمانده از سوی مردم انحراف افکار عمومی از اقتصاد لرزان است
زاهدی گفت : چرا مطرح می کنند نیروهای نظامی مردمی هستند لذا باید فرمانده اش رو هم مردم انتخاب کنند؛ باید یادآوری کرد در وضعیت بد اقتصادی که منتخب مردم مسئول آن است گره ایی باز نشده است ،این سخنان تنها انحراف افکار عمومی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛محمد مهدی زاهدی عضو کمیسین آموزش و تخقیقات مجلس گفت: نامه سوال از رئیس جمهور منتخب نوشته شدهاست اما کرمان عده ایی قلیل این نامه را امضا کرده اند چرا باید برای سئوال از منتخب مردم مورد بازخواست قرار گرفته و و یا ترسید  لذا بنده نمایندهای استان نامه را امضا کرده ام و باید به سوالات ما پاسخ داده شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان؛,

وی ادامه داد:مابقی نمایندگان در صحن مجلس نیز که با شعارهای رنگارنگ به دنبال کسب رای هستند چرا د راین اوضاع بد اقتصادی طرح سئوال از رئیس جمهور را امضا نمی کنند؛لذا چرا باید کسانی در حالی که به این وضعیت در شرایط بد اقتصادی بی توجهی می شود از سئوال هراس دارند  ؛ قصد نداریم جناحی و باندی صحبت کنیم رئیس جمهور باید منصافه پاسخ دهند ،

,

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به سخنان اخیر منتخب مردم در جمع فرماندهان مسلح اشاره کرد و گفت : چرا مطرح می کنند نیروهای نظامی مردمی هستند لذا باید  فرمانده اش رو هم مردم انتخاب کنند ! باید یاداوری کرد در وضعیت بد اقتصادی که منتخب مردم مسئول آن است گره ایی باز نشده است  ، این سخنان تنها انحراف افکار عمومی است لذا نمی خواهیم این نوع سخنان را بشونیم ، در حال حاضر مسئله ایی مهمتر از حل  مسائل اقتصادی و معیشتی مردم وجود ندارد لذا منتخب مردم باید پاسخ دهد .

,

زاهدی عنوان کرد : تیم اقتصادی دولت باید تغییر پیدا کند اما تغییر تنهای تیم اقتصادی دولت کافی نیست بلکه باید در کنار تغییر تیم ، تغییر رویکرد در بخش اقتصادی هم اتفاق بیافتد ، ما  نباید دست به دامان اروپایی ها باشیم ، نمیشه با تصویب ۴ لایحه اف ای تی اف کار را پیش برد لذا اکنون باید تحریم را دور زد و از دست به دامنی اروپایی ها خود را رها کنیم  ، باید رویکرد نگاه به درون نه شرق و غرب ،بلکه پتانسیل ها، ظرفیت ها و توان متخصصین داخلی باشد .

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه