مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان:
ساخت مساجد میلیاردی از منظر اسلام غلط است/ مسجد درمانی باید در سبد خانواده ها قرار گیرد
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گفت: مساجد باید کوچک و بی تشریفات و قابل دسترس ساخته شوند و برای هر 40 خانه باید یک مسجد وجود داشته باشد، ساخت مساجد میلیاردی امروزی از نظر اسلام غلط است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛حجت الاسلام محمد رضا صالحیان پیش از ظهر امروز در نشست خبری موسسه خیریه مسجد سازان الزهرا(س) با اصحاب رسانه اظهار کرد: این مجموعه خیران مسجدساز را پاره تن نظام اسلامی می دانم و این نظام به وجود چنین مجموعه هایی سخت نیازمند است چرا که در روند کار خدمت به مردم یک چنین مجموعه هایی به کمک نظام می آیند که بسیار مقدس عمل می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی تاکید کرد: در کل کشور اگر نزدیک به 70 هزار مسجد وجود داشته باشد با توجه به مسکن مهر و شهرک های اقماری اطراف شهرها و تخریب بسیاری از مساجد که از ابنیه قدیمی هستند و یا کارآیی لازم را ندارند نیاز به ورود خیریه ها و خیران برای مسجدسازی است که آبروی نظام را می خرند، ما تا رسیدن به عدد استاندارد در کشور فاصله داریم.
,حجت الاسلام صالحیان خاطرنشان کرد: در آیات قرآن تاکید شده است وقتی مکنت و دولت پیدا کردید اولین کاری که باید کرد اقامه نماز جماعت است که با مسجد سازی محقق می شود.
,وی ابراز کرد: مساجد باید کوچک و بی تشریفات و نزدیک بهم باشند که طبق استاندارد بیان شده در فرمایشات حضرت امام صادق(ع) برای هر 40 خانه باید یک مسجد وجود داشته باشد، ساخت مساجد میلیاردی امروزی از نظر اسلام غلط است، مساجد از منظر اسلام باید ساده و کوچک و اما در درسترس باشند.
,مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان در توصیف ثواب و اجر بسیار بزرگ مسجدسازی از منظر اسلام تصریح کرد: در روایت آمده است هر کس به مقدار خوابیدن یک پرنده (مثلا حدود نیم متر) مسجد بسازد ارزشش قابل توصیف نیست بنابراین من پیشنهاد می کنم که خیریه الزهرا(س) برای فروش و شریک کردن مردم یک متر به یک متر برای ساخت مسجد در مناطق محروم برنامه ریزی کند تا همه در این امر مشارکت داشته باشند.
,وی افزود: فرهنگ سازی امر مسجدسازی امروز یکی از نیازهایی است که رسانه ها باید به این امر توجه داشته باشند، خدمتگزار مسجد و نماز بودن خود ارزش والایی دارد.
,صالحیان ابراز کرد: مسجد درمانی باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد، مسجد باید در سبد کالای رفتاری و کرداری مردم جامعه قرار داشته باشد، روح نماز تعلیم انضباط و انصاف و عدل است بنابراین مسجددرمانی لازمه حل مشکلات جامعه امروز است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه