فرماندار بویراحمد خبر داد:
افتتاح و کلنگ زنی 55 طرح با اعتبار 123 میلیارد تومانی/بیمارستان بزرگ یاسوج بعد از هفته دولت افتتاح می شود
کناری: در هفته دولت ۵۱ پروژه افتتاحی و ۴ پروژه کلنگ زنی داریم که اعتبار آن ها حدود ۱۲۳ میلیارد تومان خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس فرماندار بویراحمد ضمن تبریک هفته دولت از افتتاح ۳ پروژه مهم بعد از این هفته اشاره کرد و گفت: بیمارستان بزرگ شهر یاسوج بعد از هفته دولت افتتاح خواهدشد و در حال حاظر تجهیزات این بیمارستان در حال نصب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,,
شاهرخ کناری ادامه داد: دو پروژه دیگر که افتتاح خواهند شد موزه یاسوج است که بیش از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین فاز اول تصفیه خانه یاسوج به بهره برداری خواهد رسید.
,,
وی افزود: در هفته دولت ۵۱ پروژه افتتاحی و ۴ پروژه کلنگ زنی داریم که اعتبار آن ها حدود ۱۲۳ میلیارد تومان خواهد بود.
,,
کناری با اشاره به کارگاه تولید 300 هزار تنی بتن با اعتبار 5 میلیارد و 160 میلیون تومان در یاسوج بیان کرد: همچنین 300 تن در روز به ظرفیت تولید کارخانه سیمان یاسوج افزوده می شود.
,,
فرماندار بویراحمد تصریح کرد: با افتتاح طرح های حوزه اقتصادی 116 نفر مشغول به کار خواهند شد.
,,
وی به برخی دیگر از طرح ها از جمله گازرسانی به روستاهای دلی خمسیر با اعتبار 2800 میلیون تومان و همچنین مخزن 5 هزار متر مکعبی در مادوان با اعتبار 3 و نیم میلیارد تومان اشاره کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه