مدیر امور آب و فاضلاب شهری اسلام آباد غرب:

هدر دادن آب باعث تقسیم ناعادلانه آب می شود / 40 درصد از مردم دنیا از آب سالم محرومند

هدر دادن آب باعث تقسیم ناعادلانه آب می شود / 40 درصد از مردم دنیا از آب سالم محرومند
مدیر امور آب و فاضلاب شهری اسلام آبادغرب گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت روزانه 30 هزار نفر از مردم دنیا به علت کمبود آب سالم و بهداشتی می میرند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، علی حسین منصوری در گفتگو با خبر نگار اسلام آبادخبر اظهار داشت: آب زیر بنای سلامتی و حیات انسان است. وقتی شیر آب را در خانه باز می کنید و آب سرد و زلالی جاری می شود ، کمتر به کمبود آن فکر می کنید .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اسلام آبادخبر ,
 
,
, ,

وی افزود: متاسفانه 40 درصد از مردم دنیا از آب سالم محرومند، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت روزانه 30 هزار نفر از مردم دنیا به علت کمبود آب سالم و بهداشتی می میرند، در واقع مثل این است که در مجاورت و همسایگی من و شما هر روز مردم یک شهر 30 هزار نفری از فقدان آب بهداشتی جان می سپارند، براساس آمار سازمان جهانی بهداشت 80 درصد از بیماری هایی که مردم دنیا از آن ها رنج می برند به طور مستقیم مربوط به عدم تامین آب بهداشتی و کافی است .
,
,
منصوری بیان کرد: خود ما بزرگترین دشمن خویش هستیم زیرا همین آب های موجود را نیز آلوده و غیر قابل استفاده می کنیم و یا این ماده با ارزش برای حیات را با مصرف بی رویه هدر می دهیم ، این کار باعث تقسیم ناعادلانه آب برای بشر شده و هستی تعدادی از افراد بی گناه را به خطر می اندازد .
,
وی افزود: با توجه به کاهش نزولات جوی در سال های اخیر و افت سطح آب سفره های زیر زمینی  با کمبود آب در سطح کشور مواجه هستیم که استان کرمانشاه و از جمله شهرستان اسلام آباد غرب نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد، که در صورت عدم رعایت مردم در صرفه جویی آب احتمال سهمیه بندی آن می-رود، لذا از همشهریان عزیز تقاضامندیم آب مصرفی را مدیریت و از مصارف غیر ضروری خودداری نمایند که بتوانیم سال 93 را با کمترین مشکل سپری نمائیم.
مدیر امور آب و فاضلاب شهری اسلام آبادغرب اظهار کرد: با توجه به اهداف آبفا در خصوص تأمین و توزیع آب سالم و بهداشتی برای شهروندان محترم و در راستای پایش و کنترل سلامت و بهداشت آب از منابع تولید تا منابع مصرف بخش کنترل کیفی اقدام به انجام آزمایشات باکتریولوژیک، بیولوژیکی و فیزیکی و شیمیایی مطابق برنامه زمانبندی مشخص در شهر اسلام آباد غرب نموده و همچنین فعالیت های کنترلی مستمر از قبیل کلرسنجی شبکه و مخازن در دستور کار روزمره قرار دارد و به جهت جلوگیری از چالش های زیست محیطی ناشی از آلودگی فاضلاب شهری اکیبهای این امور نسبت به لایروبی منهولها و شستشوی شبکه فاضلاب اقدام می نمایند.
منصوری با اشاره به اینکه تعامل رسانه با امور آبفا می­تواند نقش بسیار مهمی ایفا نماید، گفت: از سویی در شرایط کنونی که در فصل گرم سال به سر میبریم و به علت کاهش نزولات جوی در سنوات گذشته تا حدودی با  مسئله کم آبی مواجه می­باشیم،  لذا نقش رسانه در اطلاع رسانی به مردم و آگاه نمودن شرایط موجود می­تواند در ترغیب شهروندان در امر صرفه جویی آب، امور آبفا ی اسلام آباد غرب را یاری نماید.
,
,
,
 
,
در ادامه روابط عمومی آبفای شهرستان چندین تصویر جهت اطلاع همشهریان از زحمات کارکنان این اداره در اختیار پایگاه خبری تحلیلی اسلام آبادخبر قرار داده جهت قدردانی از زحمات این قشر زحمت کش منتشر می نمائیم.
, پایگاه خبری تحلیلی اسلام آبادخبر ,
 
,
حفاری چاه چوب فروشها بلوار شهید فتاحی
, حفاری چاه چوب فروشها بلوار شهید فتاحی,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
نصب انشعابات فاضلاب مسکن مهر نور (طلاب)
, نصب انشعابات فاضلاب مسکن مهر نور (طلاب,
 
,
, ,
 
,
لوله گذاری چاه برف آباد کمربندی ایلام
, لوله گذاری چاه برف آباد کمربندی ایلام,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
حفاری لوله گذاری مسکن مهر فرهنگیان
 
,
 
,
حفاری لوله گذاری مسکن مهر فرهنگیان
, حفاری لوله گذاری مسکن مهر فرهنگیان ,
 
,
, ,
 
,
برس زنی و اسید شوئی چاه شماره 3 ولیعصر
, برس زنی و اسید شوئی چاه شماره 3 ولیعصر,
 
,
, ,
 
,
نمازجماعت کارکنان اداره آب و فاضلاب شهر اسلام آبادغرب به امامت امام جمعه شهرستان حجت الاسلام محمدی پور
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/ص
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه