آذین بندی وروردی های شهر باشت با زباله های خانگی و ساختمانی/چه کسی پاسخگوست؟+تصاویر
یکی از مشکلاتی که شهرستان باشت این روزها با ان دست و پنجه نرم می کند اقدام خودسرانه برخی از شهروندان نسبت به ریختن زباله در ورودی و خروجی شهر است که فضای زشت و زننده ای را به وجود اورده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس آنچه که امروزه بزرگترین معضل زیست بوم جهانی است و از آن به عنوان طلای کثیف نام میبرند مواد زائد، متعفن و در مواردی بسیار خطرناک و مانا هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,,
عمر طولانی و آفت زیان بار این نوع از پسماندهای انسانی، نه تنها به محیط زیست و زیست بوم گیاهی و جانوری صدمات جبران ناپذیری وارد می آورد، بلکه جمعآوری و امحای آن هم به طور روزانه هزینههای سرسام آوری را باعث می شود.
, .,,
اگر زباله ها به طور بهداشتی دفن نشوند یا بخشی از آنها در زمین ها پراکنده شوند، انواع آلودگی ها از طریق پرندگان و دامها وارد چرخهٔ غذایی می شود و موجودات زنده و انسان را بیمار می کند. پراکندگی زباله در سطح آب ها و زمین به ویژه زمین های شیب دار موجب سرازیر شدن شیرابه ها می شود و شیوع انواع بیماریهای عفونی و خطرناک و تجمع و افزایش جانوران موذی را به دنبال دارد.
, . , .,,
یکی از مشکلاتی که شهرستان باشت این روزها با ان دست و پنجه نرم می کند اقدام خودسرانه برخی از شهروندان نسبت به ریختن زباله در ورودی و خروجی شهر است که فضای زشت و زننده ای را به وجود اورده است.
,,
شهرداری باشت زباله های شهری را در فاصله 5 کیلومتری شهر و در محل خاصی واقع در منطقه بادخان دفن می کند اما با این وجود برخی افراد هستند که اقدام به ریختن زباله های خانگی و ضایعات ساختمانی خود در محلی نزدیک به بلوار خروجی باشت به سمت چرام می کنند.
,به نظر می رسد باید نظارت بیشتری صورت گیرد تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم اما نقش مهم تر را شهروندانی ایفا می کنند که باید خودشان هم در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی تلاش کنند.
,,
ارسال دیدگاه