نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس؛

مناطق ویژه اقتصادی زنجان و ابهر در یک قدمی تصویب/ کلیات لایحه "ایجاد ۸ منطقه آزاد تجاری و ۱۲ منطقه ویژه اقتصادی" تصویب شد

مناطق ویژه اقتصادی زنجان و ابهر در یک قدمی تصویب/ کلیات لایحه "ایجاد ۸ منطقه آزاد تجاری و ۱۲ منطقه ویژه اقتصادی" تصویب شد
نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس‏ گفت: مناطق ویژه اقتصادی زنجان و ابهر در یک قدمی تصویب‏ هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری و 12 منطقه ویژه اقتصادی اظهار کرد: نمایندگان با 127 رأی موافق، 51 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر با کلیات لایحه یک فوریتی ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری- صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی موافقت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی افزود: زنجان جزو پیشنهادات دولت برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بود و به پیشنهاد نمایندگان ابهر نیز به جمع مناطق ویژه اضافه شد که باید دید در بررسی جزئیات به تصویب خواهد رسید.

,

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با اشاره به زمان بررسی جزئیات این لایحه گفت: روز یکشنبه جزئیات این لایحه در مجلس بررسی خواهد شد.

,

وی بیان کرد: امیدواریم با تصویب ایجاد مناطق ویژه اقتصادی شاهد تحرک اقتصادی در استان باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه