logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برگزاری جشن عید غدیر در امامزاده سید مظفر(ع) بندرعباس+تصاویر

برگزاری جشن عید غدیر در امامزاده سید مظفر(ع) بندرعباس+تصاویر
جشن بزرگ عید غدیر با حضور هیئات مذهبی شهر بندرعباس در حسینیه آستان امامزاده سید مظفر(ع) این شهر برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ جشن بزرگ عید غدیر به همراه تجمع هیئات مذهبی شهر بندرعباس شامگاه گذشته با حضور پرشور مردم در حسینیه آستان امامزاده سید مظفر(ع) این شهر برگزار گردید و سخنرانی، نمایش واقعه غدیر، سرود خوانی و مولودی خوانی از برنامه های این جشن پرشور بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

حجت الاسلام والمسلمین معصومی، سخنران این مراسم ضمن تبریک عید غدیر به لزوم توجه به دین در همه ابعاد به خصوص سیاست اشاره کردند و افزودند: خطرهای سکولاریزه شدن سیاست با موضوعاتی همچون برجام برای همگان ثابت شد.

,

وی با تاکید بر معاد باوری حضرت علی (ع) تصریح کرد: ایشان کسی بود که در برابر خواسته برادرش در سهم از بیت المال زیر بار نرفت و با نزدیک کردن تکه ای ذغال به او فرمود: چگونه از آتش می ترسی ولی از من میخواهی با تقسیم ناعادلانه بیت المال آتش جهنم را برای خودم بخرم.

,

معصومی با اشاره به صحبت مسئولان مبنی بر اینکه آن ها مسئول هدایت و راهنمایی مردم به بهشت نیستند، بیان کرد:این تفکرات ریشه در قبول نداشتن معاد دارد.

,

وی خاطر نشان کرد: آیه «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی» یعنی اگر نعمت میخواهید نعمت در دست ابر قدرت ها نیست بلکه نعمت در دستان امیرالمومنین، امام زمان (ع) و انسان های صادق است و ان شاء الله که خداوند توفیق بدهد و حواسمان جمع باشد که خیال نکنیم کسانی که شعار میدهند اهل خدمت هستند چراکه فقط انسانهای حقیقی هستند که می توانند به مردم خدمت راستین کنند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه