logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل بنیاد شهید استان:

برنامه‌های اصلی کنگره ۳ هزار شهید قزوین آغاز می‌شود

برنامه‌های اصلی کنگره ۳ هزار شهید قزوین آغاز می‌شود
مدیرکل بنیاد شهید قزوین گفت: در قالب طرح سپاس بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا می‌شود، از دو هزار و 220 تن از والدین و همسران شهدای در قید حیات استان قزوین دیدار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا حقایق‌پور در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: در آستانه‌ی برگزاری کنگره ملی بزرگداشت 3 هزار شهید استان قزوین، برنامه دیدار از همه خانواده‌های شهدای استان قزوین از روز چهارشنبه، چهاردهم شهریور ماه آغاز می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: با توجه به اینکه یکی از مهمترین برنامه‌های کنگره دیدار و گفت‌وگو با بازماندگان شهدا می‌باشد، این طرح با اختصاص 56 گروه از نمایندگان بنیاد شهید و امور ایثارگران، سپاه پاسداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان قزوین برنامه‌ریزی شده است. 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین اذعان کرد: در این دیدارها خانواده‌های معظم شهدا در جریان رخداد بزرگ کنگره قرار گرفته و همچنین از ایثار و تلاش آنان در طول سال‌های پس از دفاع مقدس تقدیر به عمل می‌آید. 

حقایق‌پور گفت: برگزاری کنگره ملی 3 هزار شهید یکی از اتفاقات مهم تاریخی و ارزشی استان می‌باشد که بایستی با همت و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی به نحو مطلوب و شایسته و در خور مردم شهیدپرور برگزار شود. 

اجرای طرح سپاس در استان قزوین
مدیر اجرای برنامه دیدار از خانواده شهدای قزوین بیان کرد: در دیدار با خانواده‌های شهدا که در قالب طرح سپاس بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا می‌شود، از دو هزار و 220 تن از والدین و همسران شهدای در قید حیات استان قزوین دیدار خواهد شد. 

وی عنوان کرد: در آستانه‌ی برگزاری کنگره ملی بزرگداشت 3 هزار شهید استان قزوین، از 96 والدین شهید و 42 همسر شهید در شهرستان آبیک، 53 والدین شهید و 34 همسر شهید در شهر الوند و یکصد و 42 والدین شهید و 63 همسر شهید در شهرستان بویین‌زهرا دیدار خواهد شد. 

این مسئول ابراز کرد: همچنین 286 والدین شهید و یکصد و 23 همسر شهید در شهرستان تاکستان، 772 والدین شهید و 446 همسر شهید در شهرستان قزوین، 87 والدین شهید و 76 همسر شهید در شهر محمدیه دیدار به عمل می‌آید. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, اجرای طرح سپاس در استان قزوین,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه