logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ورود کمیته انضباطی به حواشی بازی جام حذفی؛

خونه به خونه متخلفان را شناسایی کند

خونه به خونه متخلفان را شناسایی کند
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد به اتفاقات دیدار تیم‌های خونه به خونه بابل و شاهین شهرداری بوشهر به طور جدی رسیدگی می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، اسماعیل حسن‌زاده طی گفت و گویی در این خصوص اظهار کرد: طبیعتا با گذشت چند ساعت از برگزاری این بازی هنوز گزارش مقامات رسمی برگزاری مسابقه به دست ما نرسیده، اما از طریق رسانه‌ها و برخی تصاویر در جریان اتفاقات تلخ ورزشگاه قرار گرفته‌ایم که باعث تاسف است.

وی ادامه داد: باید بگویم از تمام هواداران فوتبال انتظار بیشتری می‌رود و برخی از این تماشاگران متاسفانه در این مسابقه به خصوص رفتار ناشایستی انجام داده‌اند که واقعا دور از انتظار بود؛ در نخستین گام انتظار داریم باشگاه خونه به خونه و کانون هوادارانشان نسبت به شناسایی متخلفین و برخورد با آنها اقدام کنند.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اضافه کرد: کمیته انضباطی بر اساس قانون با دریافت گزارش رسمی عوامل برگزاری مسابقه نسبت به تصمیم‌گیری همچنین استماع مواضع هر دو طرف و ایجاد فرصت مناسب جهت ارائه دفاعیه لازم اقدام می‌کند؛ اینکه برخی در مصاحبه‌های خودشان بعد از مسابقه و یا به فاصله چند ساعت علیه کمیته انضباطی موضع ‌گیری کنند که چرا اقدامی انجام نداده واقعا غیر منصفانه و غیر منطقی است.

حسن‌زاده تصریح کرد: کمیته انضباطی نمی‌تواند یک شبه معجزه کند و پیش از بررسی واقعه اقدام به صدور حکم نماید؛ طبیعتا این انتظار وجود ندارد که با وقوع هر اتفاقی مسؤولان کمیته انضباطی در محل حاضر شوند و با گذشت چند ساعت اقدام به صدور رای کنند، بلکه لازم است تشریفات و مراحل قانونی لازم صورت بگیرد تا حکم صحیح و قانونی صادر شود.

وی گفت: بنده هفته گذشته در مکاتبه با سازمان لیگ تقاضا کردم تلاش شود تا حداکثر طی 48 ساعت بعد از پایان بازی نسبت به ارائه گزارش لازم اقدام شود. بر همین اساس مجددا درخواست می‌کنم نسبت به ارائه این گزارش نیز تسریع صورت پذیرد تا کمیته انضباطی با بررسی مستندات و گزارش‌ها در این خصوص به وظیفه قانوی خودش عمل کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه