logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بابل خبر داد

میزبانی بابل از مراسم شب وداع ۱۵ شهید گمنام

میزبانی بابل از مراسم شب وداع ۱۵ شهید گمنام
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بابل از برگزاری مراسم شب وداع استانی با حضور ۱۵ شهید گمنام در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مرتضی رمضانی در گفت‌و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: مردم ولایتمدار شهرستان بابل در دوران دفاع‌مقدس و بعد از آن با غیرت خود پای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستادند و تقدیم بیش از یک هزار و ۷۴۴ شهید و سردار برای انقلاب برگ زرینی در تاریخ این خطه شهیدپرور به ثبت رسانده است.
  
وی افزود: یکی از وظایفی که ما مسئولان در کنار خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران‌ و جانبازان بر عهده داریم زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آن رشادت‌ها، حماسه‌ها و منش حسینی زندگی کردن شهدا است پس باید گام‌های بلندی در این مسیر برداشت.
    
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بابل ادامه داد: میزبانی از شهدا خود یکی از مسیرهایی است که انسان را در حال و هوای دفاع مقدس قرار می‌دهد و برکات میزبانی از سربازان سیدالشهدا در هر شهری مردمان کوی و برزن را متبرک خواهد کرد و در مقابل جنگ‌های مختلف دشمنان اسلام به‌ویژه جنگ نرم پیروز گرداند.
       
این مسئول تصریح کرد: با توجه به آن که مازندران در ایام محرم امسال شاهد حضور ۱۵ شهید گمنام در میان مردم خود خواهد بود از این رو شهرستان بابل با هماهنگی به عمل آمده با سردار ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان میزبان مراسم وداع متمرکز استانی با این شهدا خواهد بود.
   
رمضانی گفت: این مراسم شامگاه ۲۶ شهریورماه مصادف با هفتم محرم در حسینیه شهدای ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بابل با حضور عموم مردم ولایتمدار پایتخت شهدای شمالی کشور برگزار می‌شود.
     
وی در پایان گفت: حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدا جزو اولویت‌های بسیجیان است و با حضور همه جانبه و پرشور مردم این شهرستان برگ زرین دیگری بر افتخارات این شهرستان در میزبانی از شهدای گمنام رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ، , بلاغ، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه