فرمانده انتظامی استان اردبیل:
17 شهریور عاملی موثر در تسریع سقوط نظام شاهنشاهی/ مقدمه آرامش داشتن امنیت و سلامتی است
فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: 17 شهریور نقطه عطف مبارزات انقلابی و عاملی موثر در تسریع سقوط نظام شاهنشاهی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانما،حسین عبدی در مراسم جشن تحلیف و سردوشی سربازان پایه خدمتی خرداد ماه 97 مرکز آموزش مرزبانی شهید مدنی اصلاندوز اظهار داشت: 17 شهریور نقطه عطف مبارزات انقلابی و عاملی موثر در تسریع سقوط نظام شاهنشاهی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی گفت:در زمان حکومت رژیم شاهنشاهی مردم مشکلات زیادی داشتند،فقر طوری بر جامعه حاکم بود که حدود 48درصد مردم قبل از انقلاب فقیر بودند.
,فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به دشمنی آمریکا با ایران اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وقتی آمریکا دید پایگاهی در ایران ندارد و نمی تواند توطئه های خود را عملی کند در مسیر انقلاب مانع تراشی با ترور،جنگ تحمیلی و انواع تهدید های نظامی کردند و هم اکنون نیز با تحریم های اقتصادی بر مردم ایران اسلامی فشار می آورند که الحمدالله ما با موفقیت همه این توطئه ها را پشت سر گذاشتیم.
,وی آخرین جنایت آمریکا علیه ایران را خروج از برجام و تحریم های اقتصادی دانست و عنوان کرد: آمریکا با استفاده از رسانه ها و دروغگویی و شایعه پراکنی بحث یاس و ناامیدی در اذهان عمومی را دامن می زند.
,فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه دشمنان می خواهند ما چهلمین سالروز انقلاب اسلامی را نبینیم، بیان کرد: حضور گسترده و پرشور مردم در صحنه های راهپیمایی خیلی مهم تر و تاثیر گذار تر است که تمامی برنامه های دشمن را بر هم بریزد.
,عبدی با اشاره امنیت گفت: از ابتدای خلقت انسان ها تا به حال همه مردم تلاش می کنند به یک آرامش برسند که مقدمه آرامش و آسایش،داشتن امنیت و سلامتی است.
,وی امنیت را بستر توسعه دانست و اظهار داشت: اگر امنیت نباشد توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی امکان پذیر نیست که سربازان نقش ویژه ای در برقراری این امنیت دارند بخش عمده ای از بدنه نیروهای مسلح را سربازان تشکیل می دهند.
,فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه سربازی دوران شکوفایی و سازندگی است ، گفت:در دوران سربازی،سربازان شرایط جامعه را تجربه می کنند و خود را برای زندگی در جامعه با تجربه آماده می کنند.
,
وی مرزبانی را از مهم ترین امور هر نظام عنوان کرد و گفت:سربازان مرزبانی این توفیق را دارند که در مرزها از کیان جامعه حراست و حفاظت کنند که در دین اسلام نیز ارزش بسیاری دارد.
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه