به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ساعت ۴ امروز چادر تاریخی حسینیه قنادها دچار حریق شد که متأسفانه در پی این حریق چادر تاریخی این حسینیه بهطور کامل در آتش سوخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
رضا مقدسیان فرمانده عملیات اطفاء حریق در این خصوص این حادثه اظهار داشت: متأسفانه در ساعتی که این حریق رخ داد به علت تردد و دیر متوجه شدند اهالی و در پی آن اعلام به آتشنشانی و همجنس چادر علاوه بر سوختن این چادر تاریخی قسمتهایی از سیستم برق حسینیه نیز دچار آسیب شده است.
,,
وی با اشاره به اهمیت موضوع افزود: علت حادثه در صورت درخواست مسئولین ذیربط توسط کارشناسان آتشنشانی بررسی خواهد شد.
,قدمت حسینیه «قنادهای» سبزوار مربوط به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی و بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و هرساله در دهه اول محرم در داخل حسینیه خیمهای بر روی ۴ تیر چوبی به ارتفاع۱۳ متر و برای عزاداری این ایام برپا میشود.
,,
چادر حسینیه، مزین به هنر خوشنویسی و منقوش با مضامین کربلا، نقوش جقه شیر با شمشیری در دست و اشعاری با مضامین مرثیه واقعه کربلا تزیینشده است.
,,
این چادر به سفارش یزدیهای مقیم سبزوار برای نصب در محوطه حسینیه قنادها به همت هنرمندان اصفهان و حدود یک قرن پیش تهیهشده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه