نماینده مردم فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی

تاکنون در زمینه ارتقاء رشته های دانشگاه های فارسان کاری صورت نگرفته است

تاکنون در زمینه ارتقاء رشته های دانشگاه های فارسان کاری صورت نگرفته است
نماینده مردم فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به داشتن سه ساختمان فیزیکی دانشگاه اما تاکنون در زمینه ارتقاء رشته‌های این مراکز کاری صورت نگرفته است چه‌بسا که در دیگر نقاط کشور دانشکده‌هایی وجود داشته که با ارتقاء رشته‌ها تبدیل به دانشگاه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کاظمی باباحیدری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: با توجه به داشتن سه ساختمان فیزیکی دانشگاه اما تاکنون در زمینه ارتقاء رشته‌های این مراکز کاری صورت نگرفته است چه‌بسا که در دیگر نقاط کشور دانشکده‌هایی وجود داشته که با ارتقاء رشته‌ها تبدیل به دانشگاه شده و حتی توانسته‌اند در مقطع ارشد نیز دانشجو پذیرش کنند و خوابگاه‌ها را نیز تجهیز کنند.

وی در ادامه افزود: پیگیری ارتقاء دانشکده‌ها به مجتمع آموزشی عالی و همچنین افزایش رشته‌ها و تجهیزات هستیم، در خصوص دیگر دانشگاه‌ها و افزایش رشته‌های موردنیاز دانشگاه علمی کاربردی پیگیر هستیم امیدواریم که به‌زودی نتیجه را اعلام شود.

وی خاطرنشان شد: در خصوص بحث زمین و گسترش دانشگاه‌ها مقرر گردید که فرماندار شهرستان، شورای اسلامی شهر و با همکاری معتمدین در جهت گسترش فضای آموزشی دانشگاه‌ها تلاش کنند و این مشکل را مرتفع نمایند.

نماینده مردم فارسان، اردل، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی دیگر از کارهای مورد پیگیری در خصوص بیمارستان 120 تخته خواب می‌باشد که هم بتوانیم در جهت تجهیز این بیمارستان کوشا باشیم وهم اینکه بتوانیم این بیمارستان را به بیمارستان درمانی و آموزشی تبدیل کنیم بتوانیم دانشکده علوم پزشکی را در کنار این بیمارستان داشته باشیم.
 
شهرستان فارسان دارای چندین دانشگاه است از جمله دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد، دانشگاه هنر و دانشگاه جامع علمی کاربردی

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز, .,
,
,
,
, .,
,
, .,
,
,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه