logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در قالب گروه های جهادی شیفت ایثار شهرستان چابهار؛

۳۷۵ کارگر بسیجی به ارائه خدمات رایگان در واحدهای تولیدی پرداختند

۳۷۵ کارگر بسیجی به ارائه خدمات رایگان در واحدهای تولیدی پرداختند
همزمان با برگزاری رزمایش خدمت در قالب شیفت ایثار، 375 کارگر بسیجی به صورت داوطلبانه به ارائه خدمات رایگان در واحدهای تولیدی چابهار پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا اصغری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به برگزاری رزمایش بزرگ خدمت رسانی در قالب شیفت ایثار اظهار کرد: رزمایش خدمت رسانی و نقش آفرینی اقشار؛ به مدت دو روز کاری با حضور گسترده بسیجیان کارگری شهرستان چابهار در 6 واحد تولیدی و کارگاه زیر مجموعه این حوزه به صورت منسجم و برنامه ریزی شده حال انجام شدن است.
وی افزود: کارگران این واحد های کارگری یک ساعت قبل از شروع شیفت کاری و یک ساعت بعد از اتمام شیفت کاری بدون هیچ چشم داشت و دستمزدی در قالب گروه های جهادی و شیفت ایثار فعالیت می کنند.
فرمانده حوزه کارگری سپاه شهرستان چابهار ادامه داد: 375 کارگر بسیجی به همراه کارفرمایان در این رزمایش بزرگ خدمت سپاهیان شرکت داشتند.
 وی با اشاره به حضور واحد های کارگری که در این رزمایش همکاری داشتند، بیان کرد: شرکت عمران ساحل، شرکت آرمان جنوب، شرکت پرسی گاز، شرکت چای سوفیا، شرکت پتروشیمی و شرکت الماس مکران در رزمایش بزرگ عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله(ص)2 حضور و فعالیت داشتند.
اصغری هدف از این رزمایش را ایجاد روحیه و امیدواری در بین تولید کنندگان، ملت و کشورهای دوست، انسجام داخلی و وحدت ملی عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: دشمنان امروز باید بدانند که ملت ایران با تمام وجود و احاد مختلف مردمی اعم از قشر کاگری، اصناف وبازاریان و مردمی پشت ولایت فقیه و آرمان های انقلاب اسلامی هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
, 375 ,
,
, ،,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه