logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رایزنی دستیار ارشد ظریف با مقامات فرانسوی

رایزنی دستیار ارشد ظریف با مقامات فرانسوی
دستیار ارشد وزیر خارجه ایران در امور سیاسی در سفر به فرانسه با تعدادی از مقامات این کشور دیدار و گفتگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  "حسین جابری انصاری" دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی، که با هدف رایزنی با مقامات فرانسه در خصوص موضوعات منطقه ای نیمه شب گذشته وارد پاریس شده است، امروز پنج شنبه ۲۲ شهریور ٩٧ در مقر ریاست جمهوری با آقای «فرانسوا سنمو» نماینده ویژه رئیس جمهور فرانسه در امور سوریه دیدار و در خصوص آخرین تحولات سوریه و تلاش های جاری برای پایان هر چه سریع تر بحران در این کشور گفتگو و تبادل نظر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

جابری انصاری صبح امروز نیز در قالب یک صبحانه کاری در اقامتگاه جمهوری اسلامی ایران در پاریس با خانم «دلفین او» و آقای «فیلیپ بونکرر» روسای گروه های دوستی مجالس ملی و سنای فرانسه در خصوص زمینه های افزایش روابط و همکاری های دو کشور گفتگو و رایزنی کرد. دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی در ادامه دیدار خود از پاریس عصر امروز با مشاور دیپلماتیک الیزه و دبیرکل وزارت خارجه فرانسه ملاقات و تبادل نظر خواهد کرد.

,

جابری انصاری صبح امروز نیز در قالب یک صبحانه کاری در اقامتگاه جمهوری اسلامی ایران در پاریس با خانم «دلفین او» و آقای «فیلیپ بونکرر» روسای گروه های دوستی مجالس ملی و سنای فرانسه در خصوص زمینه های افزایش روابط و همکاری های دو کشور گفتگو و رایزنی کرد. دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی در ادامه دیدار خود از پاریس عصر امروز با مشاور دیپلماتیک الیزه و دبیرکل وزارت خارجه فرانسه ملاقات و تبادل نظر خواهد کرد.

,
منبع: تسنیم
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه