در خطبه های نماز جمعه شهرهای آذربایجان غربی مطرح شد؛

حمله سپاه به مقر تروریست‌ها اقتدار نظام اسلامی را نشان داد/ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه عموم باشد/ رزمایش بسیج، مایه امید برای دوستان و ناامیدی برای دشمنان شد

حمله سپاه به مقر تروریست‌ها اقتدار نظام اسلامی را نشان داد/ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه عموم باشد/ رزمایش بسیج، مایه امید برای دوستان و ناامیدی برای دشمنان شد
آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در شهرستانهای آذربایجان غربی برگزار و مطالبی درباره مباحث روز مطرح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، آیین عبادی سیاسی نماز جمعه در سراسر شهرستانها و بخشهای آذربایجان غربی برگزار و ائمه جمعه مطالبی را درباره مباحث روز مطرح کردند که به شرح ذیل است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

حمله سپاه به مقر تروریست‌ها اقتدار نظام اسلامی را نشان داد/ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه عموم باشد

, حمله سپاه به مقر تروریست‌ها اقتدار نظام اسلامی را نشان داد/ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه عموم باشد, حمله سپاه به مقر تروریست‌ها اقتدار نظام اسلامی را نشان داد/ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه عموم باشد,

حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی فریشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه، اظهار داشت: موشک‌باران مقر گروهک تروریستی دموکرات توسط رزمندگان سپاه پاسداران عزت و اقتدار نظام اسلامی را بار دیگر نشان داد.
وی، افزود: بر اساس تعالیم دینی باید در برابر تهدید و تعدی ایستادگی کنیم و این اقدام سپاه بهترین پاسخ به دشمنانی بود که نگاه نادرست به مرزهای ما داشتند.
امام جمعه ارومیه، عنوان کرد: مردم ایران اسلامی به داشتن نیروهای مسلح توانمند و بااقتدار خود می‌بالند و این همان پشتیبانی از نطام اسلامی است.
وی، از عوامل برگزاری رزمایش اقتدار عاشورایی بسیج هم تقدیر به عمل آورد و برای تمام بسیجیان آرزوی توفیق کرد.
وی، گفت: هفته اول ماه محرم که به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده اهمیت این موضوع را نشان می‌دهد، همچنانکه ائمه(ع) نیز برای امر به معروف و اصلاح امور مردم قیام کردند.
وی، امر به معروف ونهی از منکر را واجب برای تمام مردم برشمرد و ابراز داشت: تذکر لسانی پایین ترین مرتبه امر به معروف و نهی از منکر است که باید توسط عموم مردم انجام شود.
حجت الاسلام قریشی، حضور مسئولان در صف اول امر به معروف و نهی منکر را الزامی دانست و تاکید کرد: باید به این فریضه توجه ویژه شود تا شاهد رشد و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی در جامعه باشیم.
وی، ضمن تقدیر از اعضای هیئات مذهبی و روحانیون فعال در ایام محرم، گفت: عزاداری امری مستحب است ولی اینکه موجب ناراحتی و اذیت مردم شویم این به مفهوم حرام بودن کار است و باید به این امر توجه کرد.
وی، ادامه داد: در روزهای تاسوعا و عاشورا و همچنین سومین روز شهادت امام حسین(ع) باید به یکی از نقاط قوت جامعه و افزایش بصیرت مردم تبدیل شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی، در بخش پایانی سخنان خود، اقدام برخی سران کشورها در برخورد با دستجات عزاداری حسینی، ابراز داشت: نهضت امام حسین(ع) دنیا را تسخیر کرده و هیچ قدرتی توان ایستادگی در برابر این نهضت را ندارد. بنابراین تمام مخالفان باید از عزاداری‌ها کسب فیض کنند و خود را به خیل عظیم عزاداران وصل کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 رزمایش بسیج، مایه امید برای دوستان و ناامیدی برای دشمنان شد/ فضای هیئت مذهبی باید فضای معرفتی و بصیرت سیاسی باشد

,  رزمایش بسیج، مایه امید برای دوستان و ناامیدی برای دشمنان شد/ فضای هیئت مذهبی باید فضای معرفتی و بصیرت سیاسی باشد,  رزمایش بسیج، مایه امید برای دوستان و ناامیدی برای دشمنان شد/ فضای هیئت مذهبی باید فضای معرفتی و بصیرت سیاسی باشد,

امام جمعه میاندوآب گفت:دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی است و باید از ایجاد بن بست در کشور و هم در گفتن و هم در عمل خودداری کرد.

,

به گزارش زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به وظایف نخبگان،رسانه ها و دلسوزان نظام در شرایط فعلی، اظهار کرد: نظام ما نظام مردم سالاری دینی بوده و مردم باید پشتیبان مسئولان باشند تا به اهداف خود دست یابند.

,

امام جمعه میاندوآب افزود: هیچ مسئولی بدون پشتیبانی مردم موفق نخواهد بود و مردم و مسئولان باید در کنار یکدیگر بوده و مسئولان مردمی باشند و مردم نیز خود را کمک کار مسئولان بدانند.

,

وی با بیان اینکه رسانه ها، نخبگان و دلسوزان نظام باید توجه داشته باشند که تنها نیمه خالی لیوان را نبییند، گفت: باید نیمه پر و خالی لیوان را باهم دید و بیان اقدامات مثبت و منفی در کنار هم باید انجام گیرد تا هم خدمات گفته شود و هم ضعف ها مشخص گردد و اینگونه نباشد که با یک خطای کوچک، تمام اقدامات و خوبی ها را از یاد ببریم.

,

حسن زاده بااشاره به اینکه نباید روی خطا ها متمرکز شد و این را در نظر داشت که مسئولان هم اقدام خوب دارند و هم اقدام بد، تصریح کرد: باید از مبالغه در بیان مشکلات یا انتقادها خودداری کرد و در بیان عملکردها نیز از مسامحه خودداری نمود و این را در نظر داشته باشیم که مبالغه در در انتقاد یا تعریف، خیانت است.

,

امام جمعه میاندوآب اظهار کرد: نقد یعنی نه اینکه فقط خوبی یا بدی ها را گفت بلکه نقد یعنی هم از خوبی ها گفت و هم ضعف ها را بیان کرد تا مسئولان آگاه باشند.

,

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در کشور بن بست نداریم ، تصریح کرد: دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی است و باید از ایجاد بن بست در کشور و هم در گفتن و هم در عمل خودداری کرد و از ایجاد احساس بن بست و تزریق روحیه ناامیدی در جامعه خودداری نماییم.

,

حسن زاده با بیان اینکه مگر ایران همان کشوری نیست که همه چیز در آن کوپنی بود، افزود: ما در 40 سال گذشته همه مشکلات را تحمل کرده ایم اما هیچگاه سر تعظیم در مقابل دشمنان فرود نیاورده ایم.

,

امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه وجود مشکلات را در کشور کتمان نمی کنیم، گفت: مسئولان باید متوجه باشند که مردم گله مند هستند و ما نیز از مشکلات و گرانی گلایه داریم اما این گلایه به این معنی نیست که در کشور به بن بست رسیده ایم، بلکه این مشکلات را نیز به حول قوه الهی پشت سر خواهیم گذاشت.

,

وی با اشاره به اینکه وحدت و انسجام عامل موفقیت و گذر از مشکلات است، افزود: راه علاج مشکلات، کمک فکری و عملی به یکدیگر است و باید دولت و ملت دست به دست هم داده و متحد باشیم تا توطئه و فتنه دشمنان را خنثی سازیم.

,

حسن زاده با بیان اینکه دشمنان همواره به دنبال توطئه هستند و در این راه انواع نقشه ها را پیاده می کنند، تصریح کرد: تنها راه خروج از مشکلات، اتحاد و انسجام زیر پرچم ولایت است.

,

امام جمعه میاندوآب با بیان توصیه هایی به هیئات مذهبی، اظهار کرد: فضای مجالس و مراسمات مذهبی فقط مجلس گریه نیست بلکه باید فضای هیئت مذهبی فضای منطقی، استدلالی و عاطفی باشد و کسی که در مراسم هیئت شرکت می کند باید معرفت کسب کند و بداند که امام حسین(ع) و یارانش چرا شهید شدند و در تاریخ ماندگار شدند.

,

وی با تاکید بر اینکه هیئت های مذهبی نباید سکولار باشند، گفت: سکولار یعنی جدایی دین از سیاست و هیئتی که سکولار باشد و از سیاست خبری نداشته باشد مانند سیاهی لشکر دشمن و کسانی که در مقابل اباعبدالله الحسین(ع) ایستادند و گفتند که ما کاری نکردیم و نظاره گر بودیم، عمل می کند.

,

حسن زاده تصریح کرد: قیام اباعبدالله الحسین(ع) نیز سیاسی بود تا به دنیا درس بدهد که باید در مقابل ظلم ایستاد.

,

امام جمعه میاندوآب با تاکید بر اینکه فضای هیئت ، فضای کلاس دینی و بصیرت سیاسی باشد، اظهار کرد: اگر یک هیئت مذهبی بصیرت نداشته باشد، به هیچ دردی نمی خورد و لذا باید فضای هیئت علاوه بر اینکه مجلس عزای سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش است، باید یک فضای کلاس دینی و بصیرت سیاسی نیز باشد.

,

وی هم چنین به رزمایش عاشورایی اقتدار بسیج سپاهیان حضرت محمد رسول الله(ص)2 اشاره کرد و با تقدیر از ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب و بسیجیان، گفت: در این رزمایش لشکر عظیم بسیجیان حاضر شده و نشان دادند که همیشه در صحنه هستند.

,

حسن زاده تصریح کرد:این رزمایش با صلابت و مقتدرانه بسیجیان،مایه امید برای دوستداران نظام وانقلاب ویاس و ناامیدی برای دشمنان شد.

,

سپاه پاسداران پاسخ محکمی به گروهک تروریستی داد/ فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی در راه دین پیام عاشورا است

, سپاه پاسداران پاسخ محکمی به گروهک تروریستی داد/ فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی در راه دین پیام عاشورا است, سپاه پاسداران پاسخ محکمی به گروهک تروریستی داد/ فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی در راه دین پیام عاشورا است,

حجت الاسلام والمسلمین وحید طالبی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه پلدشت با اشاره به ایام محرم گفت: امام حسین (ع) مظهر استقامت، ایستادگی و راه رهایی از ظلم و ستم است.

,

وی تصریح کرد: باید راه های شناخت امام حسین(ع) را بدانیم و به آن عمل کنیم.

,

امام جمعه پلدشت با اشاره به حمله موشکی سپاه پاسداران افزود: حمله موشکی سپاه پاسداران به یکی از گروهک‌های تروریستی در پی شیطنت های این گروهک بود که پاسخ کوبنده ای دریافت کرد.

,

طالبی گفت: اشراف اطلاعاتی کشورمان به حدی است که هیچ احدی حق جسارت ندارد و با کوچکترین شیطنت پاسخ سختی دریافت می کنند.

,

وی تصریح کرد: به تمام گروهک های تروریستی هشدار می دهیم که اگر شیطنت کنند پاسخ دندان شکنی دریافت می کنند.

,

وی با اشاره به حوادث بصره اظهار کرد: ناآرامی های اخیر در بصره ناشی از شیطنت های استکبار و تروریست ها بود که نقش بر آب شد.

,

خطیب نماز جمعه پلدشت با تاکید بر عاشورا افزود: پیام عاشورا به مردم این است که در راه دین باید فداکاری، ایثار و از جان گذشتگی کرد.

,

طالبی گفت: هر کسی در راه دین حرکت کند به اهدافش می رسد.

,

امام جمعه پلدشت افزود: امام حسین (ع) به ما یاد داده است که هیچگاه ظلم را نپذیریم.

,

شیطان بزرگ با وحدت دولت و ملت شکست می‌خورد

, شیطان بزرگ با وحدت دولت و ملت شکست می‌خورد, شیطان بزرگ با وحدت دولت و ملت شکست می‌خورد,

  امام جمعه مهاباد با تاکید بر اینکه استکبار جهانی مثل آمریکا برای نابودی انقلاب اسلامی همانند کفار قریش دسیسه کرده است افزود: استکبار در پی ضربه زدن و شکست جمهوری اسلامی ایران بوده اما حیله‌های آنان همیشه نقش بر آب شدند و بی شک امروز با وحدت دولت و ملت، شیطان بزرگ شکست می‌خورد.

,

ماموستا عبدالقادر سهرابی با اشاره به اینکه از آبان امسال قرار است تا صادرات نفت کشورمان به صفر برسد بیان کرد: چون عربستان و روسیه قرار است که کمبود نفت ایران را جبران کنند.

,

وی با بیان اینکه هم اکنون کشورمان در مقابل دسیسه استکبار جهانی قرار گرفته است اظهار کرد: برای مقابل با دسیسه دشمنان باید سرقت بیت المال از ناحیه سودجویان قطع شود و هر کس به بیت المال دست می زند باید به اشد مجازات برسد.

,

قیام حسینی بر علیه ظلم و استبداد بود

, قیام حسینی بر علیه ظلم و استبداد بود, قیام حسینی بر علیه ظلم و استبداد بود,

 امام جمعه جدید بوکان با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم و تسلیت این ایام اظهار کرد: قیام امام حسین(ع) بر علیه ظلم و استبداد و احیای امر به معروف و نهی از منکر بوده است.

,

ماموستا عباس احمدی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر در قرآن کریم نیز آمده است افزود: این یک فریضه الهی است که خدا فرمود باید بین شما مسلمانان امتی باشد که مردم را به خیر و نیکی دعوت و مردم را از زشتی باز می دارد و این روش پیامبران الهی است.

,

وی تصریح کرد: امام حسین(ع) نیز برای احیای این فریضه الهی که یکی از تاکیدات بزرگ اسلام است قیام کرد و قیام ایشان باعث شد که یزیدیان تا همیشه تاریخ سرافکنده باشند اما مسلمانان سرافراز شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه