logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

شفر: می‌خواهند ما را برای دربی تضعیف کنند

شفر: می‌خواهند ما را برای دربی تضعیف کنند
سرمربی تیم فوتبال استقلال توضیحاتی را در تمرین امروز به بازیکنانش ارائه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وینفرد شفر در جمع بازیکنان استقلال در پایان تمرین امروز تیمش گفت: تشکر می‌کنم از آقای فتحی سرپرست باشگاه استقلال به دلیل صحبت‌هایشان و اینکه امروز در کنار ما حاضر شدند. این مهم است که قبل از بازی با السد انگار زمین خورده بودیم ولی الان بلند شده‌ایم. این انرژی و قدرتی که مقابل السد در قطر ارائه دادیم را باید همیشه نگه داریم. باید روی اشتباهاتمان کار کنیم. ما همه یک تیم هستیم. باید با هم بجنگیم. نظم، نظم و نظم در تیم ما شماره یک است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, وینفرد شفر, استقلال,

وی افزود: بازیکنی که نظم نداشته باشد از تیم ما کنار گذاشته می‌شود و فرقی هم ندارد که بازیکن با تجربه‌ای باشد یا بازیکن جوان ما محسوب شود. همیشه باید تمریناتمان همان چیزی باشد که در قطر بود و بازی‌مان هم همان نمایش باشد. استقلال واقعی این بود. همانطور که آقای فتحی گفت، کاری نداشته باشید که در فضای مجازی چه چیزی نوشته‌اند. آن کسانی که آن حرف‌ها را می‌زنند به دنبال این هستند که ما را برای دربی ضعیف کنند. کسی نمی‌تواند ما را متوقف کند اگر ما همه باهم باشیم. 

,

او افزود: هیچ بازیکنی که روی نیمکت می‌نشیند، حق ندارد با صورت ناراحت روی نیمکت باشد. همه بازیکنان حتی نیمکت نشینان هم باید بجنگند برای کل تیم. بهترین مهاجم لیورپول روز گذشته وارد زمین شد و این تیم پیروز شد. کسی نگفت چرا او روی نیمکت بوده و همه گفتند تیمشان برنده شده است. همه باید روی خودشان کار کنند تا بهتر شوند. دوباره می‌گویم که هیچکس بخاطر مطالب فضای مجازی به ترکیب نمی‌آید و از ترکیب خارج نمی‌شود. مثلا وقتی قائدی بازی می‌کند و عوض می‌شود، کسی نمی‌تواند بگوید چرا بازی کرد یا بازی نکرد. این مطالبی که در فضای مجازی مرح می‌شود اصلا مهم نیست. 

, لیورپول ,

سرمربی استقلال در پایان اضافه کرد: در بازی با نساجی باید با همین قدرت به میدان برویم و پیروز شویم. باید ببریم. مهم این است که آقای فتحی به عنوان نفر اول باشگاه پشت شما هستند و به بقیه حرف‌ها توجهی نکنید چون شایعات زیاد هستند.

,

 

,

منبع:مشرق

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه