logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

محل تامین ارز اعزام های ورزشی مشخص شد

محل تامین ارز اعزام های ورزشی مشخص شد
وزیر ورزش و جوانان گفت: با توافق با بانک مرکزی، ارز اعزام های ورزشی از طریق بازار ثانویه فراهم می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود سلطانی فر با اشاره به قانون منع بکارگیری بازنشستگان گفت: وزارت ورزش وجوانان ملزم به اجرای قانون است و  با اجرای این قانون تغییراتی در  برخی فدراسیون ها بوجود خواهد آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: با توجه به این قانون بزودی برای برخی فدراسیون های ورزشی که روسای آنها شامل این قانون می شوند سرپرست تعیین می کنیم.

,


سلطانی فر گفت: هم اکنون نزدیک به 10 مدیر کل زیر 30 سال در ورزش کشور به خصوص در استان‌ها منصوب شده اند و  روند جوانگرایی مدیریتی در ورزش کشور ادامه خواهد یافت اما از اندیشه های مدیران و روسای فدراسیون های بازنشسته به عنوان ذخایر با ارزش عرصه  ورزش بهره خواهیم برد.

,
,


وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ارزی اعزام های ورزشی گفت: در دولت یازدهم تلاش های ارزشمندی در قالب سی ماه مذاکره با پنج بعلاوه یک صورت گرفت تا از بن بست های تحریم که در سال ٩١ و٩٢ با آن مواجه بودیم، خارج شویم و درنهایت منجر به توافق برجام شد و گشایش هایی هم بوجود آمد اما بدعهدی آمریکا با شرایط خاص مواجه شدیم و با روی کار آمدن ترامپ  که نه فقط با ایران که با بسیاری دیگر از کشورهای جهان مشکل پیدا کرده است، شرایط به گونه ای دیگر رقم خورد.

,
,

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: خوشبختانه در کشور در تأمین کالاها مشکل نداریم و با وحدت، همدلی و تقویت عنصر امید و اعتماد در بین مردم و حمایت مردم چند ماه آینده را هم سپری خواهیم کرد تا مشکلات را پشت سر بگذاریم.
سلطانی فر با اشاره به اهمیت تأمین ارز برای اعزام های ورزشی گفت: با توجه به توافقی که با بانک مرکزی صورت گرفته است، ارز فدراسیون ها برای اعزامها از طریق بازار ارز ثانویه تأمین می‌شود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین فدراسیون ها را به توجه در صرفه جویی در منابع در شرایط کنونی توصیه کرد.

,
,
,
منبع: سایت وزارت ورزش و جوانان
, منبع: سایت وزارت ورزش و جوانان]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه