درگفتگویی مطرح شد؛

تکذیب شایعه تعطیلی پروژه های میدان آزادی و پل ابوذر/چرا برخی رسانه ها علیه آبادانی شهر کرمان جوسازی می نمایند؟

تکذیب شایعه تعطیلی پروژه های میدان آزادی و پل ابوذر/چرا برخی رسانه ها علیه آبادانی شهر کرمان جوسازی می نمایند؟
معاون فنی و عمرانی شهرداری کرمان با تکذیب شایعه تعطیلی پروژه های میدان آزادی و پل ابوذر گفت: در پروژه آزادی فقط وقفه ای ایجاد شده و تعطیل نشده و پل ابوذر هم از برنامه زمانبندی جلوتر است و تمامی این پروژه ها در اولویت اولیه شهرداری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی قنبری معاون فنی و عمرانی شهرداری در گفتگو با راه آرمان ضمن تکذیب شایعه تعطیلی پروژه های میدان آزادی و پل ابوذر  به خبرنگار ما  گفت: در حال حاضر خاتم در حال فعالیت در میدان آزادی و پل ابوذر  و همچنین در حال ساخت سگمنت برای پروژه ها می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان ,
معاون فنی و عمرانی شهرداری در رابطه با پل ابوذر تصریح کرد : این پروژه از برنامه زمانبندی جلوتر  است .
,
 
,
وی بیان داشت: در پروژه آزادی فقط وقفه ای ایجاد شده و تعطیل نشده است و تمامی این پروژه ها در اولویت اولیه ما هستند.
,
 
,
قنبری ادامه داد: متاسفانه برخی از رسانه ها برای جلوگیری از آبادانی شهر جوسازی نموده و برداشت های خاص را از جلسات کارشناسی مینمایند و میخواهند بین مسئولان نفاق ایجاد کنند.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه