رئیس سازمان میراث‌فرهنگی:

رئیس‌جمهور سردیس سرباز هخامنشی را به ایران بازگرداند

رئیس‌جمهور سردیس سرباز هخامنشی را به ایران بازگرداند
هم‌زمان با بازگشت رئیس جمهوری از مقر سازمان ملل متحد در نیویورک، سردیس سرباز هخامنشی که به صورت غیرقانونی از ایران خارج شده بود، به ایران بازگشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌اصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اعلام این خبر در باره این سردیس گفت: نقش برجسته سردیس هخامنشی (سر سرباز هخامنشی) حدود 80 سال پیش به صورت غیر قانونی از ایران خارج شده بود که با رایزنی های بین المللی و نیز پیگیری های حقوقی چندی پیش موفق شدیم این نقش برجسته ارزشمند را از دادستانی نیویورک تحویل بگیریم

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

وی افزود:  این اثر 90 سال پیش در ایران کشف شد و چند سال بعد از ایران خارج شد و از کانادا و آمریکا سر در آورد که خوشبختانه بعد از پیگیری های حقوقی، در دولت تدبیر و امید موفق به بازگراندن این اثر ارزشمند تاریخی شدیم.

,

این اثر تاریخی سال گذشته در حراجی در نیویورک کشف شد و با ارائه اسناد به دادستانی نیویورک مشخص شد که متعلق به ایران است و به صورت غیرقانونی به فروش گذاشته شده است.

,

بازرسان این پرونده اعلام کرده‌اند این نقش‌ سنگی که ۱.۲ میلیون دلار ارزش دارد و در اختیار دو فرد ساکن لندن بوده است.

,

انتهای پیام/ط

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه