logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل راه آهن خبر داد؛

افزایش ۳۹ درصدی تخلیه بار در راه آهن جنوب شرق

افزایش ۳۹ درصدی تخلیه بار در راه آهن جنوب شرق
مدیرکل راه آهن جنوب شرق گفت: میزان تخلیه بار راه آهن جنوب شرق در مدت ۶ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۳۹ درصدی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، مجید ارجونی در توضیح این مطلب اظهار کرد: در مدت ۶ ماهه امسال ۱۷۳ هزار و۴۷۴ تن کالا در راه آهن جنوب شرق تخلیه شده که نسبت به ۱۲۵ هزار و ۱۲۱ تن مدت مشابه پارسال رشد ۳۹ درصدی را نشان می دهد.
وی بیان کرد: میزان بارگیری ۶ ماهه امسال در راه آهن جنوب شرق ۳۷ هزار و ۴۵۳ تن بوده که نسبت به ۳۱ هزار و۲۸۵ تن مدت مشابه پارسال رشد ۲۰ درصدی داشته است.
به گفته ارجونی ۵۰ درصد سیاست های سالانه ابلاغی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در بخش بارگیری در ۶ ماهه امسال محقق شد. براساس این ابلاغیه اداره کل راه آهن جنوب شرق می بایست تا پایان سال ۷۵ هزار و ۱۰۶ تن بارگیری کالا را در کارنامه خود ثبت کند.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق ادامه داد: عمده کالاهای تخلیه شده در راه آهن جنوب شرق گازوئیل، گاز و گندم را شامل می شود که سیمان، گوگرد، فوتس اویل و قیر عمده کالاهای بارگیری شده در راه آهن جنوب شرق بوده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر ناوگان حمل و نقل ریلی این اداره کل بخش قابل توجهی از سه محموله مهم شامل گاز، نفت گاز و گندم سیستان و بلوچستان را تامین می کند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه