مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی:
موتور محرک رسیدن به قله انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه رقم می خورد
مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی گفت: موتور محرک و رسیدن به قله انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه رقم می خورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، آئین اختتامیه اردوهای جهادی دانشجویان دانشگاه های بوکان روز سه شنبه ۱۰ مهر ماه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,در ابتدای آئین اختتامیه اردوهای جهادی بسیجیان دانشگاه های بوکان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان در سخنانی ضمن تقدیر از تلاش دانشجویان بسیجی حاضر در اردوهای جهادی عنوان کرد: اکنون شرایط کشور در وضعیت بسیار حساسی قرار دارد و دانشجویان سربازان خط مقدم جبهه چنگ اقتصادی و فرهنگی کشور در برابر حمله استکبار هستند.
,انور ضیائی ادامه داد: دانشجویان بسیجی با حضور در گروهای جهادی و کمک به رفع محرومیت زدایی به خوبی وظیفه خطیر و حساس خود را در این تابستان گرم به فول دشمن به انجام رساندند.
,وی تصریح کرد: برای پیروزی در جنگ جدید استکبار باید روحیه جهادی در میان دانشجویان بیش از گذشته تقویت شود و پشت سر رهبر برای مبارزه جدی با تمام تحرکات استکبار در همه زمینه ها قرار گیریم.
,در ادامه این برنامه فرمانده سپاه بوکان نیز در سخنانی جهاد گران دانشجو را یک نعمت بی بدیل خداوند برای نظام جمهوری اسلامی قلم داد کرد و عنوان نمود: جوانان و دانشجویان جهاد گری که از استراحت تابستانه خود می گذرند و برای خدمت رهسپار دور افتاده ترین روستاها می شوند را باید یک نعمت بزرگ خداوندی دانست.
,سرهنگ پاسدار حسین جمشیدی ادامه داد: جهاد گران دانشجو نه تنها در خاک ایران برای رفع محرومیت جان می دهند بلکه در دفاع از حرم اهل بیت در سوریه نیز شهادت را با جان می خرند.
,فرمانده سپاه بوکان تصریح کرد: بایستی در شرایطی که دشمن با تمام توان دست به عملیات های مخرب روانی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی زده است دانشجویان بسیجی با اقدامات جهاد گونه خود راه نفوذ دشمن به داخل کشور را ببندند.
,مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی نیز در این آئین گفت: در تابستان امسال ۸۰گروه جهادی به مناطق محروم بخصوص نقاط مرزی کشور اعزام شدند.
,سرهنگ رحیم عباس زاده ، افزود: گروه های جهادی که قالب اکیپ های ۱۲ الی ۲۰ نفره با هدف محرومیت زدایی مناطق محروم استان از جمله روستاهای مرزی و مناطق حاشیه شهر اعزام شدند.
,وی ادامه داد: در این گروه های جهادی سه هزار نفر دانشجو در عرصه های آموزشی، پزشکی، سازندگی، ساخت مسکن محرومین، فرهنگی و اجتماعی فعالیت دارند.
,عباس زاده افزود: موتور محرک و رسیدن به قله انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه رقم می خورد و باید مسولان برای این قشر برنامه خاص ومدون داشته باشند.
,وی هدف از اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم را خود سازی دانشجویان و خدمت به محرومان که ولی نعمتان انقلاب هستند عنوان کرد وافزود: اردوهای جهادی علاوه بر اجرای پروژه های عمرانی و تلاش در راستای رضایتمندی مردم باید در زمینه های فرهنگی ، آگاهی بخشی و بصیرت افزایی نیز گام های موثری بردارد.
,در پایان این مراسم از تعداد ۵۰ نفر دانشجو عضو گروه های جهادی تجلیل شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه