logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

بیمارستان کلاله تا دو ماه اینده تجهیز می شود

بیمارستان کلاله تا دو ماه اینده تجهیز می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از تجهیز بیمارستان ۱۹۰ تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص) کلاله تا دوماه آینده خبر داد و گفت : آذرماه امسال تعدادی دیگر از متخصصان مورد نیاز این بیمارستان برای ارتقای سطح خدمات به بیماران مشخص خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، عبدالرضا فاضل در کلاله جلسه فرمانداری کلاله با اشاره به اینکه پارسال 8هزار و 800 نفر در گلستان جان باختند افزود : 50 درصد این مرگ و میرها به علت بیماریهای قلبی و عروقی بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,

وی افزود: از این تعداد 1 هزار و 200 نفر نیز به علت سرطان  جان خود را از دست دادند.

,

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه هر 2 ساعت یک نفر به علت بیماری های قلبی و عروقی در گلستان جان خود را از دست می دهد، اظهار داشت: توجه مردم به داشتن تحرک و تغذیه مناسب سبب کاهش آمار مرگ و میر خواهد شد و در این راستا ضرورت مشارکت مردمی در قالب مجمع سلامت در شهرستان ها به ریاست فرماندار را در دستور کار داریم.

,

دکتر فاضل در ادامه از تجهیز بیمارستان ۱۹۰ تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص) کلاله تا دوماه آینده خبر داد و گفت : آذرماه امسال تعدادی دیگر از متخصصان مورد نیاز این بیمارستان برای ارتقای سطح خدمات به بیماران مشخص خواهند شد.

,

وی ادامه داد: پس از ترخیص دستگاه و تجهیزات سی تی اسکن از گمرک؛ این تجهیزات در بیمارستان کلاله استقرار خواهد یافت. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه