logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

همزمان با سراسر کشور صورت گرفت

برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری بسیجیان بر فراز بام ایران+تصاویر

برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری بسیجیان بر فراز بام ایران+تصاویر
اجتماع ۲۰ هزار نفری بسیجیان چهارمحال و بختیاری صبح امروز همزمان با سراسر کشور با حضور مسئولان استانی و کشوری در مجموعه ورزشی شهدای دانش آموز شهرکرد برگزار شد.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ اجتماع ۲۰ هزار نفری بسیجیان چهارمحال و بختیاری صبح امروز همزمان با سراسر کشور و با شعارهای "ای رهبر آزاده آماده ایم آماده"، "لبیک یا حسین (ع)"، "یا زینب (س)" و با حضور سردار سرتیپ پاسدار مرتضی صفاری معاون ارزیابی و نظارت قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار چهارمحال و بختیاری، فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع)، فرمانده نیروی انتظامی و سایر مسئولان استانی در در مجموعه ورزشی شهدای دانش‌آموز شهرکرد آغاز شد.

برگزاری این اجتماع در ادامه رزمایش محمد رسول‌الله (ص) ۲ صورت گرفت و هدف از برگزاری آن نمایش اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به جهانیان و تقویت روحیه حمایت مردم از نظام است.



امروز آمده‌ایم بگوییم "لبیک یا خامنه ای"، "لبیک یا حسین" است

در ادامه این اجتماع عظیم سردار علی محمداکبری فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در طول یک ماه گذشته اقدامات بسیار خوبی در راستای رزمایش سپاهیان محمد رسول الله (ص) ۲ صورت گرفت.


وی تصریح کرد: در این رزمایش ۲۰ گردان بیت المقدس و اعزام ۱۵۰ گروه جهادی را شاهد بودیم.

سردار اکبری ادامه داد: امروز نیز در پایان رزمایش محمد رسول الله (ص) ۲ شاهد تجمع ۲۰ هزار نفری بسیجیان در چهارمحال و بختیاری هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز همه ما آماده ایم که بگوییم "لبیک یا خامنه ای" همان "لبیک یا حسین" است.



امروز ملت ایران اتحاد و اقتدارشان را به رخ دشمن کشیدند

اقبال عباسی استاندارچهارمحال و بختیاری نیز در اجتماع ۲۰ هزار نفری بسیجیان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امروز آماده ایم که با امام(ره)، شهدا و رهبری تجدید بیعت کنیم، تصریح کرد: امروز آماده ایم به دشمنان بگوییم به کوری چشم دشمنان ایستاده ایم و کنار هم هستیم.


عباسی با بیان اینکه ما به خوبی میدانیم باید در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی بایستیم؛ عنوان کرد: ما برای نمایش گذاشتن اقتدارمان در کنار هم هستیم.

استاندار چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه ما همچنان پیرو حضرت اباالفضل العباس (ع) و حضرت زینب(س) هستیم بیان داشت: دشمن هر روز رجز می خواند اما فلسفه وجودی جمهوری اسلامی ایران را نفهمیده است.

عباسی با اشاره به اینکه، ایران اسلامی در آن فرهنگ عاشورایی حاکم است، بیان داشت: دشمن ما اعتقادات ما را نشانه گرفته است و همه ما بایتس لباس رزم بپوشیم و مقابل آن می ایستیم.

وی با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری در طول شش سال اخیر در مقابل همه فتنه ها ایستاد بیان داشت: مردم این استان به همگان نشان دادند که این استان امن ترین جا بوده و هست.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: کامیون داران ما ثابت کردند به دشمن که همه آن ها بسیجی هستند و نشان دادند که با ناهنجاری ها و بی تدبیری ها کاملاً مخالفیم .

وی با بیان اینکه ما در حمایت رهبرمان به پا می خیزیم عنوان کرد: ما استکبار جهانی را عین فساد و ظلم می دانیم.

به گزارش جهانبین نیوز؛ در این اجتماع عظیم همه اقشار حضور داشتند و حضور جانبازان، دانش‌آموزان، بانوان، بختیاری‌های غیور و ... مثل همیشه پررنگ بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
, ,
,
, ,
, امروز آمده‌ایم بگوییم "لبیک یا خامنه ای"، "لبیک یا حسین" است,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
, امروز ملت ایران اتحاد و اقتدارشان را به رخ دشمن کشیدند,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جهانبین نیوز,
,
,
, ,




انتهای پیام/
, ,
,
, ,
,

انتهای پیام/
,
,
, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه