logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صبح امروز؛

کتاب گزارش طرح آسیب‌شناسی مردم‌سالاری دینی در قم رونمایی شد

کتاب گزارش طرح آسیب‌شناسی مردم‌سالاری دینی در قم رونمایی شد
کتاب گزارش طرح آسیب‌شناسی مردم‌سالاری دینی در قم که توسط موسسه مطالعاتی صراط مبین تهیه و تدوین‌شده است امروز رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از قم فردا، محمدتقی دشتی مدیرعامل موسسه مطالعاتی صراط مبین، صبح امروز در مراسم رونمایی از کتاب گزارش طرح آسیب‌شناسی مردم‌سالاری دینی که سالن اجتماعات ساختمان خاتم در قم برگزار شد، اظهار داشت: به جرات می‌گویم اگر در سال‌های گذشته دین اسلام را فهم می‌کردیم و نظریه‌سازی می‌کردیم سرور جهان می‌شدیم.
وی ادامه داد: دین و فرهنگ دینی زیربنای تمام شئونات انسان‌ها است که باید این اصل مهم را در نظر بگیریم.

دشتی بیان داشت: امروز شاهد هستیم مؤلفه‌های بنیادین فرهنگی و دینی از قبیل فرهنگ و آموزه‌های دینی دچار مخاطره است که باید فکر اساسی روی این موضوع شود.

وی ادامه داد: در سال 90 با همکاری اساتید موسسه صراط مبین را بنیان‌گذاری کنیم که به بررسی و آسیب‌شناسی دین فرهنگ دینی و نهادهای دینی می‌پردازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,

دشتی افزود: در سال 93 رسالت موسسه به دین و نهادهای دینی، ولایت‌فقیه، حوزه‌های علمیه و.... افزایش یافت.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد کنونی موسسه بسیار نوین است به‌طوری‌که به‌صورت خاص مسئله محوری را پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: وجه تمایز ما چند مورد است به‌عنوان نمونه موسسه نگاه، نظام واره به مسائل دارد یعنی این‌که رابطه علت و معلولی مسائل چیست؟

,
,
,
,

دشتی به همکاری با نهادها و سازمان‌های دولتی و خصوصی اشاره کرد و گفت: با شورای عالی انقلاب فرهنگی، حوزه علمیه، دبیرخانه فرهنگ عمومی، شورای امنیت کشور و استانداری قم همکاری داریم و هم‌اکنون نیز اتاق فرهنگی قم را مدیریت می‌کنیم.
وی پروژه‌های انجام‌شده توسط موسسه را موردتوجه قرارداد و بیان داشت: ازجمله پروژه‌های مهمی که اجرا کردیم پروژه شناخت دین و مذهب در کشور، نظام واره جامعه مسائل دینی و فرهنگی و
مسائل مردم‌سالاری دینی را می‌توان نام برد.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه