logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نرخ واقعی ارز را فقط بانک‌مرکزی می‌داند چقدر است

نرخ واقعی ارز را فقط بانک‌مرکزی می‌داند چقدر است
مظاهری در پاسخ به این سوال که نرخ تعادلی ارز چقدر است،گفت: به جز بانک مرکزی که همه اطلاعات و آمار را در اختیار دارد، هر کس دیگری هر عددی را برآورد کند، روی سلیقه خودش نظر داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طهماسب مظاهری با اشاره به سخنان همتی رئیس بانک مرکزی مبنی بر اهتمام بانک مرکزی برای کاهش قیمت ارز گفت: این سخنان نشان از عزم بانک مرکزی برای کنترل شاخص ارز و جلوگیری از نوسانات غیر قابل پیش بینی و شدید نرخ ارز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: در چند هفته گذشته شاهد افزایش نرخ ارز و رسیدن قیمت به 19 هزار تومان بودیم و با کارهایی که بانک مرکزی انجام داد و اختیارات بیشتری که دریافت کرد، بازار را مدیریت کرد بخصوص آنکه بخشی از نیازها و تقاضای ارز بازار که عمدتا خدماتی بود را به رسمیت شناخت و تامین کرد. این اقدامات باعث شد آن قیمت هایی که ظرف دو الی سه روز به 19 هزار تومان رسیده بود، کاهش پیدا کرد هر چند در دو روز گذشته به دلیل تقاضاهایی که در بازار بود و بانک مرکزی اقدام به تامین آن نکرد، مجددا شاهد رشد نسبی قیمت ارز بودیم.
,
 
,
 
,
رئیس کل اسبق بانک مرکزی با تاکید بر اینکه دولت باید نگاه واقع بینانه به بازار ارز را حفظ کند، اظهار داشت: رسیدن به نقطه تعادل و ایجاد آرامش منوط به این است که دو نرخ ارز یعنی بازار آزاد و سنا در بازار به هم نزدیک بشوند تا اقتصاد نیز به تعادل برسد.
,
 
,
وی افزود: اگر بانک مرکزی و دولت بخواهند نرخ سنا را ثابت نگه دارد و اجازه تغییر ندهد، مجددا شاهد خواهیم بود بازار نرخ آزاد فاصله بیشتری می گیرد.
,
 
,
مظاهری در پاسخ به این سوال که نرخ تعادلی ارز چه میزان است، عنوان کرد: به جز معاونت اقتصادی بانک مرکزی که همه اطلاعات و آمار را در اختیار دارد، هر کس دیگری هر عددی را برآورد کند، روی سلیقه خودش نظر داده است و بنابراین ملاک کار نیستند زیرا بانک مرکزی باید با روش های علمی آن عدد را حساب کند و البته رئیس بانک مرکزی نباید این عدد را اعلام کند تا بازار دارای ثبات باشد.
,
 
,
منبع: تسنیم
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه