تشریح آخرین وضعیت لایحه حمایت از زنان

تشریح آخرین وضعیت لایحه حمایت از زنان
دستیار ویژه رئیس‌جمهور تاکید کرد: گزارش کمیته بررسی وضعیت بازداشت‌‌گاه‌ها و زندان‌ها تهیه و به رئیس‌جمهور ارسال شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهیندخت مولاوردی درباره آخرین اخبار از کمیته بررسی وضعیت بازداشت‌‌گاه‌ها و زندان‌ها گفت: تا جایی که من در جریان هستم گزارش آن تهیه و به رئیس‌جمهور ارسال شده است. بنا هم نبود این مساله رسانه‌ای شود و مبتنی بر آن هم ان‌شاالله تصمیماتی گرفته خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی درباره لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت که به قم فرستاده شده‌ است، اظهار کرد: خانم ابتکار در این موضوع مصاحبه‌ای داشتند و در آن توضیحی دادند که این لایحه در دست قوه‌قضائیه بوده است و ظاهرا برای مشورت از مراکز و مراجعی که مطالعات زنان را در دستور کارشان دارند، نظر خواسته شده است و این لایحه فعلا در این مرحله است.
,
 
,
دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی درباره نحوه پیگیری لایحه جدید دولت برای رسیدگی به وضعیت دانشجویانی که از تحصیل بازمانده‌اند، عنوان کرد: در این موضوع پیشنهاداتی است که وزارت علوم آن را پیگیری می‌کند ولی اگر تصویب و تصمیم‌گیری شود حتما کمک خواهیم کرد.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه