logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

«نسا» زنی تنها و بی‌سرپرست در کنجی از حاشیه شهر رامسر

«نسا» زنی تنها و بی‌سرپرست در کنجی از حاشیه شهر رامسر
«نسا»، زنی تنها و بی سرپرست در کنجی از حاشیه شمال غربی رودخانه کوی تعاونی رمک رامسر است که در این روزهای بعد از سیل بیش از پیش به کمک و توجه نیاز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، از زمانی که سیل، خودی نشان داده و در برابر خود هماوردی ندید و بخشی از گوشه و کنار شهر رامسر را با خود برد، لنز دوربین‌ها هم در کنار تعدادی از شهروند خبرنگاران، بسیاری از ساکنان شهرها و روستاهای رامسر و خیلی دورترها را در فضای مجازی به عمق خرابی های این بلای طبیعی بردند و‌ در کنار آن مسئولینی را نشان دادند که در تلاش هستند در حد و توان خود گوشه ای از کار را بگیرند و گره ای را بگشایند اما یکی در این میان گویا کمتر کسی از مسئولان بوده که سراغش را بگیرد.

” نسا”، زنی تنها و بی سرپرست در کنجی از حاشیه شمال غربی رودخانه کوی تعاونی رمک است که در این روزهای بعد از سیل بیش از پیش به کمک و توجه نیاز دارد.

وقتی که در یک چشم بهم زدن، ساکنان حاشیه رودخانه این قسمت از شهر، سیلاب را تا ارتفاع یک متری حیاط و منازلشان دیدند فقط فرصت آن را داشتند که جان خود را نجات دهند و به پناهگاهی رجوع کنند و چه پناهگاهی بهتر از مسجد الزهرا(س) محلشان اما در این بین ” نسا ” غافل از خشم سیلاب، به فکر خانه کوچک و محقر خود بود تا مبادا این دارایی ناچیز خود را از دست بدهد و اگر نبود تلاش چند تن از همسایه ها، شاید تا امروز گروه های امداد و‌ نجات بدنبال یافتن جسم بی جانش در رودخانه یا ساحل باغ ملی بودند.

” نسا ” این ساکن آسیب‌پذیر حاشیه رودخانه کوی تعاونی رمک، زن بی‌سرپرستی است که تک و تنها در خانه کوچک خود روزگار را سپری می‌کرده و اینک به دلیل هجوم سیلاب و وضعیت نامناسب خانه‌اش، امکان سکونت در آن گل و لای را از دست داده و شب و روزش را فعلا” در منازل همسایگان سخاوتمندش می‌گذراند.

همنوعی که حتی بی‌بهره از یک دوش آبگرم و سقفی سالم برای سرپناه کوچکش است.

همسایگان، هلال احمر با وساطت یکی از اعضای هیئت امنای مسجد محل و برخی دلسوزان، به اندازه تامین مایحتاج چند روزه و نگهداری موقت در منازلشان به کمک همشهری خود آمده اند و حتی از بنیاد مسکن هم گفته می شود سرکشی کرده‌اند اما گویا تاکنون از دیگر مسئولان شهر از شورا و شهرداری گرفته تا فرمانداری خبری نشده و اقدامی انجام نگرفته است.

چه خوب است مسئولان، سری هم به این گوشه شهر و ساکنان حاشیه رودخانه‌اش بزنند و در این اوضاع و احوال، ” نسا ” را هم دریابند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه