فرمانده مرزبانی کشور در بازدید از پایانه مرزی میرجاوه:
دولت پاکستان در اجراى تعهدات امنیتى خود اهتمام داشته باشد/ خدمات رسانی به زائران پاکستانی اربعین حسینی مطلوب است
شامگاه گذشته فرمانده مرزبانی ناجا از پایانه مرزی میرجاوه و نحوه خدمات رسانی به زوار پاکستانی اربعین در مرز میرجاوه بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سردار رضایی شامگاه گذشته طی بازدیدی که از پایانه مرزی میرجاوه و همچنین نحوه خدمات رسانی به زوار پاکستانی اربعین در مرز داشت، با بیان اینکه خدمات رسانی به زائران پاکستانی اربعین حسینی در این خطه از کشور مطلوب است، افزود: هیچگونه مشکلی در ورود و خدمات دهی به زوار وجود ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
وی در ادامه بازدید خود از پایانه مرزی میرجاوه به ربایش تروریستی نیروهای مرزی میرجاوه پرداخت و گفت: از مقامات پاکستانی می خواهیم برای بازگرداندن نیروهای مرزی میرجاوه که توسط تروریست ها ربوده شدند همکاری لازم را داشته باشند.
,
فرمانده مرزبانی ناجا خاطر نشان کرد: انتظار می رود نیروهای پاکستانی برای آزادی مرزبانان و بازگشت آنان به آغوش وطن تمام تلاش خود را به کار گیرند.
,
گفتنی است رحمانى فضلى وزیرکشور نیز در نامه اى به وزیر کشور پاکستان بیان کرده است که تمام تلاش ها براى آزادسازی گروگان ها انجام شود.
انتهای پیام/
,
,
,
]
ارسال دیدگاه