logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان:

افزایش ۴۲ درصدی ورود شناور به بنادر هرمزگان/ صادرات ۱۸میلیون تن کالا در سال جاری

افزایش ۴۲ درصدی ورود شناور به بنادر هرمزگان/ صادرات ۱۸میلیون تن کالا در سال جاری
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به افزایش ۴۲ درصدی ورود شناور به بنادر هرمزگان از صادرات ۱۸میلیون تن انواع کالا در سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛اله مراد عفیفی پور، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان صبح دیروز در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد کلیه بنادر استان هرمزگان طی شش ماه نخست سال گفت:در سال  ۹۷ بالغ بر ۴۷ میلیون و ۴۱۴ هزار تن کالا در بنادر استان جابجا شده که ۳۰ میلیون و ۵۴۱ تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و ۱۶ میلیون و ۸۷۲ هزار تن به فرآوردهای نفتی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

عفیفی پور با اشاره به صادرات ۱۸ میلیون و ۲۹۶ هزار و ۵۹۶ تن کالای غیرنفتی اظهار کرد: طی نیمه نخست سال جاری، دو میلیون و ۶۹۲ هزار و ۴۴۷ تن از این کالاها ترانزیت و یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۶۸۰ تن، نیز ترانشیپ شد.
وی حجم کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) کالاهای غیرنفتی را سه میلیون و ۸۴۸ هزار و ۵۲۵ تن و  حجم واردات را سه میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۶۰ تن اعلام کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به صادرات شش میلیون و ۵۶۲ هزار و ۹۰۱ تن فرآورده نفتی از بنادر این استان، عنوان کرد: از آغاز سال ۹۷ تا ابتدای مهر ماه جاری، ۲۴ هزار و ۴۱۵ تن کالای نفتی ترانزیت و ۹ میلیون و ۵۵۷ هزار و ۸۸۰ تن، کابوتاژ شد. همچنین تخلیه ۷۲۰ هزار و ۵۷۳ تن محموله وارداتی نیز به انجام رسید.

,
,
,

وی یادآور شد:در شش ماه نخست سال جاری تخلیه و بارگیری یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۱۶ TEU کانتینر (هر تی.ای. یو معادل یک کانتینر بیست فوت) در بنادر بازرگانی استان انجام شده است.

,

عفیفی پور با اشاره به جایگاه استان هرمزگان به عنوان پایتخت سفرهای دریایی ایران، گفت: در نیمه نخست سال جاری، ترابری ۹ میلیون نفر سفر در بنادر مسافری و پایانه های دریایی به ثبت رسید.

,

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در پایان تعداد شناورهای ورودی به بنادر این استان را ۴۴ هزار و ۵۷۶ فروند با رشد ۴۲ درصدی اعلام کرد و گفت: از این تعداد، دوهزار و ۶۵۲ فروند شامل کشتی های بالای هزار تن و ۴۱ هزار و ۹۲۴ فروند از شناورهای پهلو گرفته در بنادر، زیر هزار تن وزن داشته است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه