نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس:
تکمیل پروژههای نیمه تمام کشورنیازمند۶۰۰هزار میلیارد تومان اعتبار/ واگذاری طرح های نیمه تمام اولویت اول مسئولین قرار گیرد
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع طرح های نیمه تمام دولتی یکی از معضلات امروز است که این پروژه ها به مبلغی حدود ۶۰۰ هزار میلیارد برای تکمیل نیاز دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی روز پنج شنبه در پنجمین جلسه شورای برنامه ریزی استان مرکزی که با موضوع واگذاری طرح های نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی جهت کوچک سازی دولت برگزار شد گفت: موضوع طرح های نیمه تمام دولتی یکی از معضلات امروز است که این پروژه ها به مبلغی حدود ۶۰۰ هزار میلیارد برای تکمیل نیاز دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,کریمی با بیان اینکه در بسیاری از دستگاه ها طرح های نیمه تمامی وجود دارد که دستگاه های مربوطه یا ضرورت اتمام آن را منتفی می داند یا بودجه اتمام آن را ندارد اظهار کرد: برخی از دستگاه ها وجود دارند که یا به آن پروژه نیمه تمام نیاز دارند یا بودجه مورد نیاز آن پروژه را در اختیار دارند.
,وی با تاکید بر رعایت قوانین موجود عنوان کرد: تمامی دستگاه ها لازم است که طبق قانون طرح های این چنینی را شناسایی کرده و بدون تعصب دستگاهی به دستگاه های دیگر واگذار کنند.
,نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اولویت اول طرح واگذاری را، واگذاری طرح های نیمه تمام دولتی به نهاد ها و موسسات عمومی و غیر دولتی دانست و تصریح کرد: برای بهبود اجرا در روستاها بهترین محل برای واگذاری طرح، دهیاری ها هستند چرا که هم صلاحیت لازم را دارند و هم از نظر کاربردی در دراز مدت نتیجه مطلوبی خواهد داشت و همچنین در شهرها اولویت با شهرداری ها است و بعد از آن عموم مردم با تاکید بر NGO ها و موسسات خیریه می توانند در این موضوع دخیل باشند.
,وی رعایت تشریفاتی قانونی از ضرورت های این حوزه مطرح کرد و افزود: تشریفات قانونی نباید قید و بند داشته باشد و مشکل ایجاد کند. تشریفات بایستی سهل و آسان بوده و سختگیری بی مورد در آن نباشد.
,کریمی همچنین بر ضرورت تهیه فهرست واگذاری طرح های نیمه تمام تاکید کرد و ادامه داد: موضوعی که در موفقیت یا عدم موفقیت ما تاثیر دارد کاربری پروژه است زیرا ممکن است کاربری پروژه در دستگاه مبدا برای دستگاه مقصد مطلوب نباشد.
,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نباید با اکتفا به طرح های کوچک در سطح روستاها از هدف اصلی خود که کوچک سازی دولت و نجات آن از باتلاقی که در آن گیر افتاده دور شویم یادآور شد: بزرگترین طرح نیمه تمام استان مرکزی بیمارستان ولیعصر(عج) است که اگر ساز و کاری برای پایان آن پیدا کنیم و خدمات بهداشتی را به صورت خرید خدمت اراده دهیم کار بزرگی انجام داده ایم.
,کریمی خاطر نشان کرد: نباید از اینکه طرح ها در بخش غیر دولتی قرار بگیرد بترسیم، بدنه دولت باید کوچک و سبک و چابک شود تا بتواند وظایف حاکمیتی خود را به خوبی انجام دهد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه