logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی مازندران اعلام کرد؛

دستگیری کلاهبردار 70 میلیارد ریالی در مازندران/25 میلیارد کالای قاچاق کشف شد

دستگیری کلاهبردار 70 میلیارد ریالی در مازندران/25 میلیارد کالای قاچاق کشف شد
فرمانده انتظامی مازندران از شناسایی و دستگیری کلاهبردار 70 میلیارد ریالی در شهرستاندبابل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار سید محمود میرفیضی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت فردی تحت تعقیب مراجع قضائی در امر خرید و فروش مال غیر در سطح شهرستان بابل، موضوع به طور ویژه در دستور کار فرماندهی انتظامی آن شهرستان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی،ماموران امنیت عمومی شهرستان بابل دریافتند، متهم به کلاهبرداری با جعل اسناد و مدارک و دریافت تسهیلات بانکی، اقدام به خرید و فروش مال غیر، کلاهبرداری و تضییع حقوق بیت المال کرده و در حال حاضر متواری است.

میرفیضی با اشاره به اینکه تاکنون 23 شاکی در این پرونده شناسایی شدند، افزود: متهم پرونده که مدت یک سال گذشته متواری بوده در عملیات پلیسی دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد .

فرمانده انتظامی مازندران به شهروندان توصیه کرد: در انجام معاملات ملکی ضمن استعلام اسناد و مدارک از مبادی ذیصلاح از انجام معامله در مراکز غیر رسمی و فاقد مجوز جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار گرفتار نشوند.

این مسئول از کشفیات 25 میلیارد و 75 میلیون ریالی انواع کالای قاچاق در استان طی یک ماهه گذشته خبر داد .

میرفیضی با اشاره به این که، هدف قاچاق رشد تجمل گرایی، مصرف زدگی و نابود کردن اقتصاد ملی است، اظهار داشت:به منظور مقابله با قاچاق کالا و ارز و حمایت از تولیدات ملی طرح های مقابله با قاچاق کالا و ارز در سطح استان به اجرا در آمد .

وی با بیان این که، هدف سودجویان از قاچاق کالا علاوه بر کسب منفعت، تخریب ریشه های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جامعه است. از کشف 25 میلیارد و 75 میلیون ریالی کالای قاچاق در استان طی یک ماهه گشته خبر داد و تصریح کرد:در این راستا 17 هزار و 820 نخ سیگار ، 10 دستگاه موتورسیکلت ، 4 هزارو 769 قلم لوازم آرایشی و 67 تن چوب جنگلی قاچاق از قاچاقچیان کشف شد.

فرمانده انتظامی مازندران کشف 28 هزار و 510 قلم مواد غذایی و 15 هزارو 354 عدد داروی خارجی قاچاق را از دیگر موفقیت های این طرح ها برشمرد و اظهار داشت: قاچاق کالا تخریب زیر بنای اقتصاد کشور و نادیدده گرفتن حق نسل فردا برای رشد و بالندگی است.

این مسئول با بیان این که پدیده قاچاق ضربه به اقتصاد و هویت ملی کشور و همه برنامه ریزی های ملی است،اذعان داشت: خرید و مصرف کالای قاچاق باعث اختلال در عرضه تولیدات داخلی و تعطیلی کارخانه ها ، افزایش بیکاری در کشور و ایجاد بازار فروش برای کالاهای کشورهای خارجی است.

میرفیضی با اشاره به این که قاچاق یک پدیده خلاف شرع و قانون است و مبارزه با قاچاق کالااقدامی برای حفظ و استقرار امنیت در کشور است و همه آحاد جامعه برای مقابله با آن مسئول هستند از مردم خواست: برای حمایت از تولید ملی و اشتغتل جوانان جامعه با نیروی انتظامی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و هرگونه مسائل امنیتی همکاری کرده و هرگونه اطلاعات واخباری را به مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام دارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه