logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ماحصل جلسه کمیته فنی از زبان مظلومی و شفر

ماحصل جلسه کمیته فنی از زبان مظلومی و شفر
سرمربی استقلال و سخنگوی کمیته فنی باشگاه استقلال نشست امروز این کمیته را تشریح کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، جلسه کمیته فنی این باشگاه عصر امروز (شنبه) و با حضور وینفرد شفر سرمربی این تیم، نصرالله عبداللهی مدیرفنی استقلال و اعضای این کمیته یعنی آقایان بهتاش فریبا، پرویز مظلومی، مجید رضائی، مجید نامجو مطلق و امیدرضا روانخواه در محل  باشگاه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پرویز مظلومی به عنوان سخنگوی کمیته فنی درباره این جلسه به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: جلسه بسیار خوبی برگزار شد. صحبت‌ها و مطالب مختلفی از جمله مباحث فنی مطرح گردید. آقای شفر تحلیلی از دو بازی قبلی تیم به اعضای کمیته فنی ارائه داد و اعضای کمیته فنی هم متقابلا نظرات خود را در خصوص موارد ارائه شده بیان کردند.

,

او ادامه داد: هدف اعضای کمیته فنی فقط کمک به تیم و جهت بهتر شدن شرایط استقلال است. همه ما و سرمربی در این خصوص متحد و هم نظر هستیم. کمیته فنی باشگاه استقلال مثل سرپرست محترم باشگاه، حمایت کامل خود را از کادرفنی اعلام می‌کند. همچنین در خصوص موضوع اضافه شدن دستیار جدید به کادرفنی هم بحثی در دستور جلسه قرار نداشت.

,

همچنین  وینفرد شفر سرمربی استقلال هم درباره جلسه کمیته فنی باشگاه استقلال اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی داشتیم. در خصوص مسائل مختلفی با هم صحبت کردیم. هدف همه ما انجام بهترین کار برای استقلال است. اعضای کمیته فنی هم مطالب خود را بیان کردند. من هم صحبت‌های لازم را انجام دادم. همه ما باهم می‌خواهیم برای بهبود شرایط، نهایت تلاش‌مان را برای استقلال و هوادارانش انجام دهیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه