خروج ۴۲ دیگ فرسوده شرکت آلومینیوم ایران از مدار تولید+تصاویر
۴۲ دیگ فرسوده خطوط تولید قدیم شرکت آلومینیوم ایران از مدار تولید خارج شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ ۴۲ دیگ فرسوده خطوط تولید قدیم این شرکت در مراسمی امروز با حضور جمعی از مسئولین از مدار تولید خارج شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,این اقدام در راستای حذف دیگهای آلاینده در این واحد صنعتی مادر تخصصی از مدار تولید بود.
,۷۰۰ دیگ فرسوده و آلاینده در خطوط یک و ۲ این شرکت از مدار تولید خارج و خطوط سه و چهار این واحد تولیدی نیز بهسازی و بهروزرسانی شده است.
,شرکت آلومینیوم ایران بهعنوان صنعت مادر تخصصی در تولید انواع شمشهای آلومینیوم فعالیت دارد که در سال ۱۳۵۱ در اراک تأسیسشده است.
,این شرکت در زمینی به مساحت ۲۳۲ هکتار عرصه کارگاهی در کیلومتر ۵ جاده اراک تهران قرار دارد.
,در بیش از دو دهه اخیر فناوری فرسوده ایرلکو یکی از مهمترین چالشهای زیستمحیطی کلانشهر آلوده اراک بوده است که برای مدیریت و اصلاح آن در دولتهای مختلف اقداماتی انجام شد.
, , ,
,
,
,
,
,
, ]
ارسال دیدگاه