logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل اوقاف مازندران:

سمت و سوی وقف‌ها به سمت نیازهای روز جامعه پیش می‌رود

سمت و سوی وقف‌ها به سمت نیازهای روز جامعه پیش می‌رود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: تبلیغ وقف و موقوفات و سوق دادن وقف به سمت نیازهای روز جامعه از ضروریت ها است و باید به سمت این نیازها پیش رویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت الاسلام ابراهیم حیدری در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به وجود هزار و ۳۶۱ بقعه در استان اظهار داشت: 8 هزار اماکن مذهبی شامل حسینیه، تکیه، مسجد در استان وجود دارد و امسال ۵۰ وقف جدید در استان ثبت شده است.

وی با اظهار اینکه تا پایان دهه وقف شمار وقف های ثبت شده در استان به ۸۰ مورد خواهد رسید افزود: برخی موقوفات انتفاعی و برخی منفعتی هستند و ۸۰ درصد وقف های جدید منفعتی هستند و یک پزشک دو واحد از ساختمان خود را صرف اجاره خانوارهای دو معلول کرده است.

وی با بیان اینکه تاکنون موقوفات قرانی در مازندران نداشتیم از ثبت ۱۱ وقف جدید طی سال جاری در استان خبر داد و گفت: سمت و سوی وقف ها به سمت نیازهای روز جامعه پیش می رود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران ادامه داد: تبلیغ وقف و موقوفات و سوق دادن وقف به سمت نیازهای روز جامعه از ضروریت ها است و باید به سمت این نیازها پیش رویم.

حیدری تصریح کرد: اوقاف می تواند در حل مشکلات مردم کارگشا باشد و باید سمت و سوی وقف های جدید به سمت نیازهای جامعه پیش رود.

وی از اعزام ۹۰۰ نفر از روحانیان برای ترویج فرهنگ وقف در مناطق مختلف استان خبر داد و گفت: در طرح ضیافت الهی، ۳۵۰ امامزاده تحت پوشش قرار گرفته اند و ۱۳۵ برنامه نشاط معنوی در استان اجرا شده است.

وی برپایی جشن ولایت علوی، برگزاری ۳۲ همایش بزرگداشت امامزادگان، صرف بیش از ۳۷ میلیارد ریال برای اجرای نیات مذهبی موقوفات ، اجرای نیت خیریه با بیش از هفت میلیارد ریال، اجرای نیت اجتماعی با چهار میلیارد ریال، اجرای نیات مدارس علوم دینی و غیره از جمله اقدامات است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: برگزاری سوگواره یاس نبوی، بصیرت عاشورایی، دوره های سبک زندگی و مهارتی، طرح مهر تحصیلی و برپایی ۱۴۰ خیمه معرفت و توزیع سه هزار سبد کالا بین نیازمندان از دیگر اقدامات بوده است.

این مسئول ادامه داد: در سال جاری اطلاعات ۱۱۲ هزار رقبه ثبت شده در سامانه اوقاف به روز رسانی شده است وهمچنین سند اجارات هفت هزار و ۲۰۰ رقبه نیز تجدید شده است.

حیدری یادآور شد: علاوه بر این در سال جاری برای دو هزار رقبه سند اولیه اجاره تنظیم شد و درامد اجاره موقوفات و رقبات استان در سال جاری ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در استان بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه