logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برای دومین بار؛ «با اجازه بزرگ‌ترها بله!»

برای دومین بار؛ «با اجازه بزرگ‌ترها بله!»
کتاب «با اجازه بزرگ‌ترها بله!: خاطراتی از خواستگاری به سبک شهدا» شامل بخش‌هایی جذاب از سالنامه «خانواده معمولی» بوده که شامل روایت‌هایی از نحوه آشنایی، مراسم خواستگاری و ازدواج شهدا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کتاب «با اجازه بزرگ‌ترها بله!: خاطراتی از خواستگاری به سبک شهدا» نوشته مسعود دهقانی‌پیشه،‌ به‌تازگی برای دومین‌بار از سوی انتشارات نارگل راهی بازار نشر شده است.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, ,


«فقط به‌خاطر تو»،‌ «عروس داره مرغ پاک می‌کنه!»، «دریا خانوم»، «با اجازه بزرگ‌ترها،‌ بله!»، «خواستگاری با زیرشلواری»، «امیدوارم حلالم کنی»،‌ «از تو که سیاه‌تر نیِه»، «نامزدی دور کرسی»، «تعبیر خواب من»، «عاشق پرواز»، «تکیه‌گاهم باش»، «من زن دارم»، «چند مترمربع عشق» و «دختری مثل اسپند» برخی از حکایت‌های این کتاب است.
 
در بخشی از مقدمه این کتاب می‌خوانیم: «این کتاب دربردارنده روایت‌هایی از نحوه آشنایی، مراسم خواستگاری و ازدواج بانوانی است که با دنیایی از امید و آرزو راهی خانه بخت شدند، اما دست تقدیر، جدایی را برای‌شان رقم زد. روایت‌هایی که احساس لطیف و بیان پرجزئیات زنانه در آن‌ها موج می‌زند و در لابه‌لای جملات هر روایت، صداقت راوی را به‌خوبی می‌توان حس کرد. این بانوان، افتخار هم‌سفری با مردانی را داشته‌اند که همگی پیشوند «شهید» در کنار نامشان نشسته است؛ مردانی که پیش از آن‌که جسم‌شان از دنیای خاکی رخت بربندد، روح‌شان شهید شده بود و «شهیدانه» زندگی کردن را مشق کرده و طعم زیبای «حیات طیبه» را چشیده بودند.»
 
دومین چاپ کتاب «با اجازه بزرگ‌ترها بله!: خاطراتی از خواستگاری به سبک شهدا» در 192 صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه به بهای 10 هزار تومان از سوی نشر نارگل به بازار نشر عرضه شده است.

,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه