logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی:

بودجه و کمک‌های مالی دولت و مجلس در بخش فرهنگ ضعیف است

بودجه و کمک‌های مالی دولت و مجلس در بخش فرهنگ ضعیف است
معاون حقوق و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بودجه و کمک های مالی دولت و مجلس در بخش فرهنگ ضعیف است و باید این حوزه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید هادی حسینی معاون حقوق و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز با بیان اینکه اگر بیشتر به مسائل فرهنگی بپردازیم بسیاری از مسائل از جامعه رخت بر می‌بندد افزود: پرداختن به مباحث فرهنگی به ویژه در جامعه اسلامی موجب انسجام و تقویت بنیان خانواده به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین نهادهای اجتماعی می شود.

حسینی با بیان اینکه زیرساخت‌های فرهنگی در کشور بسیار ضعیف است و فاصله زیادی با استانداردهای جهانی دارد اظهار کرد: بودجه و کمک های مالی دولت و مجلس در بخش فرهنگ ضعیف است و باید این حوزه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: اگر ساختارهای اجتماعی را زیربنای فرهنگی قرار دهیم بیشتر مشکلات حتی در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی برطرف می شود.

معاون حقوق و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دلیل بالندگی ایران در دنیا را فرهنگ اسلامی آن دانست و ادامه داد: فرهنگ ایران اسلامی برگرفته‌شده از اسلام و منطق عقلانی انسان است و اگر جامعه، فرهنگ خود را از اسلام بگیرد و به آموزه‌های آن در عمل نیز پایبند باشد می‌تواند مسیر سعادت و رشد را طی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه