logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

تغییر نام بعضی از معابر شهر تهران

تغییر نام بعضی از معابر شهر تهران
در یکصدمین جلسه علنی شورای شهر تهران با رأی اعضای شورای شهر نامگذاری بعضی از معابر تهران به تصویب رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در یکصدمین جلسه علنی شورای شهر تهران، محمدجواد حق‌شناس در خصوص تغییر نام بعضی از معابر شهر تهران اظهار داشت: تغییر نام معابر به دلیل اینکه در ماه‌های اخیر طرح‌ها و لوایح فوریت‌دار وجود داشت و بعد بحث انتخاب شهردار را داشتیم، بنابراین بررسی این موضوع ۶ بار به تعویق افتاد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی ادامه داد: در منطقه ۲ تهران پلی واقع در بوستان نهج‌البلاغه به پل آسمان نامگذاری شد، در منطقه ۳ تهران خیابان سهیل براساس پیشنهاد انجمن جامعه‌شناسی به نام استاد قانعی راد نامگذاری شد و در بلوار آفریقا منطقه امانیه، خیابان گلستان به نام هنرمند سرشناس کارگردان مشهور، مرحوم همایون شهنواز نامگذاری شد. 
,
 
,
وی ادامه داد: خیابان زیتون نیز به نام شهید جعفرزاده نامگذاری شده است و میدانی بی‌نام در منطقه ۱۵ محدوده ابومسلم نیز به نام شهید مهدی بیدی نامگذاری شد. 
,
 
,

در ادامه زهرا صدراعظم نوری با تغییر نام زیتون به نام شهید جعفرزاده مخالفت کرد، ولی با توضیحاتی که حق‌شناس در خصوص اینکه خانواده آن شهید در آن کوچه زندگی می‌کند و نمی‌توان جای دیگری را به جای این شهید بگذاریم، بنابراین موافقت کرد.  

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه