logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جانشین فرماندهی انتظامی ماسال:

پلیس محلات در روستاهای شهرستان ماسال تشکیل می شود

پلیس محلات در روستاهای شهرستان ماسال تشکیل می شود
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان ماسال از تشکیل پلیس محلات در شهرستان ماسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، سرگرد کریم امیریان که صبح امروز در همایش تشکیل پلیس محلات در مسجد جامع شاندرمن سخنرانی می کرد ضمن اعلام این خبر گفت: امنیت یک محصول اجتماعی است و پلیس به تنهایی قادر به برقراری آن نمی باشد.

وی افزود: تمام تلاش پلیس بر این است که برنامه هایش جامعه محور باشد و از تمام ظرفیت های موجود در جامعه جهت برقراری امنیت استفاده نماید و پلیس محلات جهت دستیابی به این مهم تشکیل خواهد شد.

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان ماسال با اشاره به تشکیل پلیس محلات در روستاهای بالای 50 خانوار گفت: اعضای شورای اسلامی روستا و دهیاران روستاهای بالای 50 خانوار می توانند دو نفر از افراد مستعد برای تشکیل پلیس محله را به نیروی انتظامی جهت انجام استعلامات لازم معرفی نمایند.

امیریان ادامه داد: افراد معرفی شده پس از تأیید استعلامات لازم به شرکت انتظام جهت تجهیز و آغاز به کار معرفی خواهند شد.

وی درباره حقوق و مزایای پلیس محلات نیز گفت: این افراد از نیروی انتظامی حقوقی دریافت نخواهند کرد بلکه حقوق آنها بصورت خودیاری از سوی اهالی روستاها پرداخت خواهد شد و به همین شکل نیز بیمه می شوند.

جانشین نیروی انتظامی شهرستان ماسال درباره زمان آغاز به کار پلیس محلات نیز گفت: در صورت معرفی افراد از سوی شورای اسلامی و دهیاران روستاها در آبان ماه سال جاری امکان تشکیل این پلیس در شهرستان وجود دارد.

امیریان هدف اول تشکیل پلیس محلات را پیشگیر از وقوع جرائم عنوان کرد و افزود: مردم نیز قبل از پلیس باید برخی نکات ایمنی مانند نصب حفاظ های آهنی، دوربین، استفاده از قفل های کتابی و .... را جهت پیشگیری از سرقت در منازل و اماکن تجاری خود در نظر داشته باشند تا شاهد پیشگیری گسترده جرائم در سطح شهرستان باشیم.

 

انتهای پیام/پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه