مدیرعامل جمعیت هلالاحمر لرستان خبر داد:
امدادرسانی هلالاحمر به 41 خانوار عشایری گرفتار در برف و 45 گردشگر
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان لرستان گفت: 41 خانوار عشایری گرفتار در برف در شهرستان الیگودرز و 45 گردشگر در منطقه شیرز کوهدشت توسط هلالاحمر لرستان امدادرسانی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛صبح امروز در گفتگو با سفیر افلاک، صارم رضایی در راستای امدادرسانی هلالاحمر استان طی دو روز اخیر اظهار داشت: با توجه به بارندگی و بارش برف در استان، آبگرفتگی و محصور شدن افراد در برف به هلالاحمر استان گزارش شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک،,,
وی با اشاره وقوع سیلاب در کوهدشت افزود: روز گذشته در منطقه شیرز شهرستان کوهدشت 45 گردشگر دچار حادثه شدند که تیم چهارنفره به محل موردنظر اعزامشده و علاوه بر امدادرسانی آبمعدنی و کنسرو جات بین آنها توزیع شد.
,,
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان لرستان تصریح کرد: آبگرفتگی در روستای هوکی خرمآباد نیز به هلالاحمر استان گزارش شد که تیم چهارنفره برای رفع مشکل به این روستا اعزام شدند و اقدامات لازم در راستای برطرف شدن آبگرفتگی انجام شد.
,,
وی بیان کرد: 28 نفر در قالب پنج خانوار عشایری در بخش بشارت الیگودرز نیز گرفتار برف و سرما شدند که نیروهای هلالاحمر به این منطقه اعزام و اقدامات لازم در راستای توزیع مواد غذایی و وسایل گرمایشی انجام شد.
,,
رضایی گفت: همچنین 36 خانوار عشایری الیگودرز روز پنجشنبه در برف محصور شدند که تیمهای هلالاحمر در منطقه حضور یافتند و این افراد را به مکان امن انتقال دادند و وسایل گرمایشی بین آنها توزیع شد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه