logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام عنوان کرد:

بقاع متبرکه استان بازسازی خواهند شد

بقاع متبرکه استان بازسازی خواهند شد
مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان ایلام با اشاره به تخریب و بازسازی 5 بقعه متبرکه اظهار داشت: مرمت وبازسازی آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه از اولویت های اصلی اوقاف ایلام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا حجت السلام  محمد کاروند مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام در گفت وگو با ایلام پویا، اظهار داشت: یکی از اولویت های عمرانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در بقاع متبرکه، تهیه طرح جامع بوده و با استفاده از ظرفیت های موجود در استان، این مهم در حال پی گیری است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایلام پویا,

وی در ادامه بیان داشت : مرمت و بازسازی آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه از اولویت های اصلی اوقاف و امور خیریه ایلام است.

,

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تاکنون عملیات تخریب و بازسازی امامزادگان و بقاع متبرکه در امامزاده جعفر (ع) روستای شباب، امامزاده عباس (ع) شیروان، امامزاده عبدالرحیم (ع) روستای سیاهگل آبدانان که در زلزله اخیر بصورت صددرصد تخریب شده بود، بقعه متبرکه شیخ الیاس (ع)  مهران، احداث شبشتان جدید امامزاده عباس (ع) دشت عباس انجام شده ودردست اجراء است، اضافه کرد: اغلب امامزادگان وبقاع متبرکه و اعتبار هزینه شده برای تخریب، بازسازی و احداث از طریق مشارکتهای مردمی و نذورات تامین شده است.

,

کاروند تاکید کرد: جذب خیران و تقویت مشارکتهای مردمی در راستای تکمیل عملیات عمرانی دربقاع متبرکه استان را یکی از وظایف اصلی و مهم هیئت امناء بقاع متبرکه دانست. 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه